Bulvár

Ezen a napon történt: Forró ágyjelenetek, bikinis fotózás, felkészül Lali csupasz feneke – ezek voltak a legnézettebb szexizések az Éjjel-Nappal Budapestben

rtl.hurtl.hu

2022. július 1. 17:19

Szexi lányok és macsó pasik, ők az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, akik többször bizonyították már, hogy cseppet sem szégyenlősek. Összegyűjtöttük azokat a fülledt jeleneteket, amiket a legtöbben néztek ezen a napon az elmúlt években.

Három évvel ezelőtt egy bikinis fotózásra vállalkoztak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, akik egyáltalán nem takargatták szexi idomaikat. Tamara, Joe, Evelin és Dávid a Reggeli műsorvezetőivel beszélgettek a medencés fotózás kulisszatitkairól, de emellett sok mindent elárultak a testükről, az egymáshoz fűződő kapcsolatukról és a magánéletükről is. Ha érdekli, hogy milyen bugyi áll jól Tamarának és Evelinnek, és milyen üzeneteket kap Dávid, akkor nézze meg az alábbi videót. 


Bori és Roland viharos kapcsolatát nem nagyon kell bemutatni, viszont veszekedéseik még így is eltörpülnek forró ágyjelenetek mellett. Az egykori házaspár ugyanis szinte bárhol egymásnak esett. Aztán olyan is volt, hogy a vitát ötvözték a szexszel. Két éve éppen egy ilyen jelenetre voltak kíváncsiak a legtöbben. Ebben Roland megpróbálta felvenni, ahogy Borival egy hatalmasat szeretkeznek, hogy aztán a felvételt betehessék készülő erotikus könyvükbe. Feleségétől azonban nem várt reakció fogadta.


A fentiek után talán már nem annyira meglepő, hogy tavaly ismét egy fülledt jelenet volt a legnépszerűbb. Evelin és Roland szerelme ugyan lassan bontakozott ki alakult ki, pedig már jó ideje kerülgették egymást. Aztán jött az áttörés, amikor a férfi rányitott a meztelenül fürdőző Evelinre. Bár vannak, akik egy ilyen helyzetben pironkodva kiszaladnának a szobából, Roland nem így tett.


A sorozatot megnézhetik minden hétköznap 21:30-kor az RTLII-n! Vajon jövőre az alábbi videó is a legnépszerűbbek között lesz?

#Bulvár#Éjjel-Nappal Budapest#pikáns jelenetek#ezen a napon#erotika#bikini#fotózás

Címlapról ajánljuk