Bulvár

Nehezebben viselem a második terhességem – Nádai Anikó és Hajmásy Péter apás szülésre készülnek

rtl.hurtl.hu

2022. június 29. 18:46

„Mindennapos vagyok” – fogalmazott kedden Nádai Anikó arra utalva, hogy immár bármelyik pillanatban megszülethet a kisfiuk Hajmásy Péterrel. A jeles esemény apropóján összeszedtük a szerelmespár történetének néhány emlékezetes állomását.

A szerelmespár kapott hideget-meleget, miután bejelentették, hogy együtt vannak, ez azonban nem állította meg őket abban, hogy próbára tegyék kapcsolatukat a Nyerő Párosban.

A műsorban Hajmásy Péter elárulta, komoly tervei vannak a jövőre nézve, majd ezek közül egyet nem sokkal később valóra is váltott, mikor feltette a nagy kérdést Anikónak. A rendhagyó lánykérés nem éppen a tervek szerint alakult a Karib-tenger gyönyörű partján, az erről készült videót meg is mutatták közösségi oldalaikon.


A pár nem sokkal később újabb örömhírrel rukkolt elő: ultrahangfotóval jelentették be, hogy boldogan várják közös gyermekük érkezését. A Fókusznak adott interjúban arról is meséltek, igazi szerelemgyerek az övék, és a kicsi lehetséges neve is elhangzott Peti szájából.


A kommentelők gratuláló üzenetekkel árasztották el a közösségi oldalaikat, és kérdésekkel is bombázták őket, hiszen ekkor még nem lehetett tudni, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. A leendő szülők úgy döntöttek, hogy barátaikkal és szeretteikkel osztoznak a pillanaton, amikor megtudják a gyermekük nemét. A választ rejtő lufi kipukkasztását a Fókusz is megörökítette.


A műsorvezető amellett, hogy az elmúlt hónapokban leginkább terhességére koncentrált, a munkába is belevetette magát, hiszen hamarosan indul a Házasodna a gazda ötödik évada az RTL Klubon, ahol továbbra is Anikó segíti majd a jelentkezőket abban, hogy rátaláljanak az igaz szerelemre.


Munka azonban az otthonukban is akad. Már csak napok kérdése, és megérkezik kisfiuk, akinek gyerekszobáját szorgosan készítik elő az izgatott szülők.


Anikó legutóbb a Reggeli vendégeként mesélt állapotáról, elárulta, hogyan haladnak a babaholmik beszerzésével, és azt is, hogy apás szülésre készülnek Péterrel. Anikó nem tagadja, hogy nehezebben viseli második terhességét, mint az elsőt, amikor Patrikkal volt állapotos, akit 26 évesen hozott világra.

#Bulvár#hajmásy péter#nádai anikó#apás szülés#kisfiú#babaváró#készülődés

Címlapról ajánljuk