Bulvár

A különélés mellett döntött Molnár Guszti és Fazekas Vivien

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. június 29. 19:29

A Nyerő Párosban megismert házaspár úgy döntött, hogy jobb, ha külön élnek, amíg a súlyos depresszióval küzdő színész talpra nem áll.

Két év házasság után külön lakásban él jelenleg Molnár Gusztáv és a felesége, Fazekas Vivien, írja a Blikk. Az RTL Nyerő Páros című műsorában megismert házaspár nem vált el, de ideiglenesen a különélés mellett döntöttek. Erről Vivien számolt be a Blikknek.

Az RTL Fókuszban pár héttel ezelőtt még arról beszélt Guszti és Vivien, hogy a sok nehézség, amin keresztülmentek, megerősítette kapcsolatukat. Guszti elmondta, hogy nemrég bipoláris személyiségzavarral diagnosztizálták, amit nehezen fogadott el, de legalább választ kapott korábbi problémáira. Vivien márciusban 11 hetes magzatát veszítette el. Azt mondták, hogy a tragédiák ellenére szerelmük csak erősödött, egymásból merítenek erőt.


Amit Vivien a Blikknek elmondott, abból az derül ki, hogy a házaspár közös dolgai nem alakultak jól. A Drága örökösök című RTL-es sorozatban feltűnt színész állapota nem javult, és emiatt döntöttek úgy, hogy jobb, ha átmenetileg külön költöznek.

Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad 

– mondta Vivien a lapnak.

Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik.

A pár bízik abban, hogy idővel rendbejön kapcsolatuk, rendszeresen beszélnek telefonon.

Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia

– mondta Vivien, aki elárulta, hogy férje a tervek szerint hosszabb, fél-egyéves terápián vesz majd részt, de csak rajta múlik, hogy végigcsinálja-e, ő most a kisfiára és magára szeretne koncentrálni:

Guszti értékes ember, jó a lelke, de teljesen összetört, összeomlott. Az egész családom, a barátaink, mindenki támogatta őt. Nekem most meg kell nyugodnom, és a fiammal foglalkoznom. Szeretnék dolgozni, a gyermekemmel lenni, elmenni nyaralni. Egyszerűen csak élni! 

#Bulvár#Nyerő Páros#fazekas vivien#bipoláris depresszió#molnár guszti

Címlapról ajánljuk