Bulvár

„Szeretnék erőt adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak” – új videót tett közzé Berki Mazsi

rtl.hurtl.hu

2022. június 25. 20:22

Közös utazásra indul a lányával Berki Krisztián özvegye, aki sírva beszélt arról, hogy nagyon nehéz napokat él meg, de a kisbabája miatt muszáj erősnek maradnia. 

Új videót tett közzé az #aberkik nevű YouTube-csatornán Berki Mazsi, amelyben elmesélte, hogy egy olyan külföldi utazásra készülnek kettesben, ahová a férje is szeretett volna elmenni – szúrta ki a Blikk.

„Úgy érzem, azért kell, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen, és hogy idővel túl tudjak lépni. Mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy hárman, vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. 

Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. Ettől az utazástól azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom” 

– mondta az özvegy a felvételen. 

Berki Mazsi azt reméli, hogy tud majd a jövőbe tekinteni, és nem minden nap rágódni valamin, ami a múltban történt, nem hibáztatni magát, annak ellenére, hogy tudja, mennyi mindent megtett. „Azon kevesek emberek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak. És nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent. Szeretnék erőt adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, egy kis információt adni azoknak, akik aggódnak értünk. (…) Mikor meghalt Szerelem, másnap láttam ezt a tábort, és azt is, hogy az én bábám is ott lesz, úgy éreztem, hogy ott a helyem” – mondta, majd beavatta a nézőket abba, hogyan utazott a repülőgépen a kisbabájával és milyen szálláson laknak majd.

Nyitókép: #aberkik / YouTube

#Bulvár#berki mazsi#berki krisztián#utazás#gyógyulás#gyász

Címlapról ajánljuk