Bulvár

Megszólalt George Micheal exélettársa: Mindannyian számítottunk rá, hogy meg fog halni

rtl.hurtl.hu

2022. június 23. 12:41

Kenny Goss 13 évig élt nyitott kapcsolatban a sztárral. Hosszan pereskedett az örökösökkel.

George Michael és Kenny Goss 1996-tól 2009-ig éltek nyitott kapcsolatban. Az énekes 2016 karácsonyán hunyt el, 53 éves korában. A 63 éves Goss, aki műkereskedőként dolgozik, az énekes halála óta most először beszélt a kapcsolatukról Piers Morgan Uncensored című műsorában, írja a Daily Mail.

A lap szerint a pár szakításának egyik fő oka az volt, hogy mindketten alkoholizmussal és drogfüggőséggel küzdöttek. Goss a műsorban elmondta, az énekes hálás volt, amiért  megpróbálta megmenteni az életét. 

Mindig azt mondta, hogy megmentettem az életét. Szerintem ez így egy kis túlzás, de tényleg megpróbáltam

– mondta el Goss, aki szerint az énekes halálhíre nem lepte meg a sztár szeretteit. „Mindannyian számítottunk rá, hogy meg fog halni” – állította. 

A lap emlékeztet rá, hogy Goss tavaly megállapodott az énekes örökségének kezelőivel, amit hosszú bírósági ügy előzött meg. George Michael családtagjai az énekes halála után úgy nyilatkoztak, hogy Gossnak egy penny sem jár az örökségből.

A férfi havi 15 ezer fontra (közel 7 millió forint) tartott igényt, mert állítása szerint az énekest egészen a haláláig támogatta anyagilag, dacára annak, hogy évekkel korábban szakítottak. Hogy Goss végül miben állapodott meg az örökség kezelőivel, nem nyilvános.

Nyitókép: Mark Milan/FilmMagic

#Bulvár#george michael#élettárs#halál#kenny goss#örökség

Címlapról ajánljuk