Bulvár

Koponyacsontokat talált nyaralásán Kiss Kató halottlátó

rtl.hurtl.hu

2022. június 22. 7:35

Mégsem vonul vissza. 

Kiss Kató Horvátországba utazott kedvesével, a léleklátó koponyacsontokat talált a tengerparton. A rendőrség nyomozást indított, számolt be a Bors.

A halottlátó a lapnak elmondta: kedvesével azért utaztak a Rovinjba, hogy maguk mögött hagyják a nehézségeket. Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indult el a partra. Egy kőfal felé indult el, amiről végül leugrott és lenézve meglátott két koponyacsontot. „Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa” – mondta el a lapnak Kiss Kató. 

Kiss Kató Berki Krisztián halála után Hajdú Péternek adott át egy üzenetet, amiről azt állította, hogy Berki Krisztián szánta Hajdúnak. „Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat” – szólt az állítólagos üzenet, amit sokan szkeptikusan fogadtak. Kiss Katót az eset után számos támadás érte, feljelentést is tett és egészsége is megsínylette a történteket. Úgy döntött, visszavonul, azonban a horvátországi események után meggondolta magát. 

Nyitókép: RTL Klub / Reggeli

 

#Bulvár#kiss kató#horvátország#koponya#csont

Címlapról ajánljuk