Bulvár

Azariah megcsalt barátnője: Fáj olvasni, hogy mások egy szörnyű embernek tartanak

rtl.hurtl.hu

2022. június 21. 6:45

Luna az Instagram-oldalán üzent azoknak, akik ítélkeznek felette. 

Csak arra kérlek titeket ha ez lehetséges, hogy had kövessem el életem »hibáit« nyugalomban bántások és ítélkezések nélkül

írta Instagram-oldalán Luna, egy hónappal azután, hogy kiderült, barátja, Azariah, a Szolnoki Palacsintafesztiválon egy rajongóval szexelt a színpad melletti mobilvécék mögött. Az influenszer közölte:

Azt tapasztalom, hogy az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utálnak, kinevetnek, elemzik a személyiségem, hogy milyen ember lehetek. Bevallom fáj olvasni, hogy mások egy szörnyű embernek tartanak, csak azért, mert próbálok élni, saját döntéseket hozni, és haladni előre.

Luna hozzátette:

Senki életében nem tettem kárt soha, nem bántottam senkit, nem is ítélkeztem senki felett, nem szóltam bele soha senki életébe, ha volt is negatív véleményem inkább magamban tartottam, nem szeretem azokat az embereket akik bántanak másokat bármilyen formában,


Az influencer Luna Joanna szerepelt már az Éjjel-Nappal Budapestben, a Love Islandben és arról ismert, hogy korábban Pumped Gaboval és a Való Világ nyolcadik szériájának győztesével, VV Somával járt. 2021 októberében a Reggeli vendége volt.


Luna a botrány kirobbanása után az rtl.hu-nak elmondta, hogy nem a videóból tudta meg, hogy párja megcsalta:

Abban a pillanatban, ahogy megtörtént, felhívott és elmondta, hogy mi történt. Már akkor rettenetesen érezte magát. Sírva hívott fel, hogy csinált egy nagyon nagy hülyeséget.


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#azariah#luna#megcsalás

Címlapról ajánljuk