Bulvár

Tóth Gabi elárulta, mi mindentől fél a Balatonon

rtl.hurtl.hu

2022. június 20. 21:00

Először viszik vakációzni kislányukat.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor először mennek nyaralni kislányukkal, a két és fél éves Hanna Rózával – erről blogján ír az énekesnő, aki azt is elárulja, hogy úgy várja a nyaralást, mint a Mikulást, és úgy fél tőle, mint a krampusztól.

A 24.hu-n szemlézett bejegyzésből az is kiderül, hogy a Balatonra mennek majd, ahol Tóth Gabi megmutatja Hanna Rózának gyerekkori emlékeinek helyszíneit, iszapvárat építenek, lángosoznak, és csemegekukoricát is esznek. Azt is felsorolta, hogy miért ideges mégis a nyaralás miatt.

  • Először is ott van a víz: a Balaton szeszélyes és öntörvényű, elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. Tóth Gabi tart attól, hogy egy szempillantás alatt szem elől tévesztheti gyerekét.
  • Másodszor, a darazsak: Tóth Gabi allergiás a csípésükre, de nem tudja, hogy Hanna Róza ezt örökölte-e. A Balatonnál szerinte fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye, és korábban egy szúnyogcsípés is dió méretűre dagadt a kislányon.
  • Harmadszor az énekesnő Hanna Róza tejfehér bőrét említi, amit tőle örökölt: követőit kérdezi, hogy kenik-e a gyerekeit naptejjel, vagy UV-szűrős ruhát adnak rá, netán egyszerre mindkettőt. A krémekkel kapcsolatban is tanácsot kért.

Tóth Gabi azt is elárulta a bejegyzésben, hogy a forgatások miatt napokat volt távol kislányától, és nagyon hiányzik neki, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Bulvár#tóth gabi#balaton#nyaralás#veszélyek#félelem

Címlapról ajánljuk