Bulvár

Pénisze méretét emlegetve szégyenítette meg kollégáját egy rendőr, miután intim helyen hozzáért

rtl.hurtl.hu

2022. június 20. 17:34

Kirúgták a walesi rendőrtisztet.

Adam Reed rendőrtisztet azonnali hatállyal elbocsátották a Walesben található wiltshire-i rendőrségtől. A rendőrt egy ötnapos meghallgatás végén küldték el a testülettől a Wales Online híre szerint. 

Reed ugyanis megérintette kollégája péniszét, majd azt kiabálta, hogy az „kicsi”. Később azzal védekezett, hogy mindez csak „ugratás” volt. Reed az eljárásban beismerte, hogy lehúzta egy próbaidős kollégája nadrágján a cipzárt, hogy megérinthesse annak nemi szervét, majd a rendőrösön hangzottak el szájából az idézett szavak. 

Áldozatát az eljárásban X rendőrként nevezték meg. A megfogdosott férfi elmondja: 2021 októberében kezdett el főállású rendőrként dolgozni, az incidens pedig körülbelül egy hónappal később, november 15-én történt. Reeddel korábban nem dolgozott együtt közvetlenül, alkalmanként beszélgettek. Szerinte a tiszt egyértelműen erőszakot követett el vele szemben.

Reed azzal védekezett, hogy az „ugratás” mindössze kötelességszegés volt, nem pedig súlyos kötelességszegés, amely azonnali elbocsátással jár. Nem így látták felettesei: súlyos kötelességszegés miatt azonnali hatállyal elbocsátották, és eltiltották attól, hogy az Egyesült Királyságban rendőrként dolgozzon. 

Paul Mills, a wiltshire-i rendőrség rendőrfőnök-helyettese elmondta: Reed cselekedetei nemcsak teljesen helytelenek voltak, de megsértették kollégája méltóságát, és jelentős fájdalmat okozhattak neki, tettei nemkívánatos szexuális magatartást valósítottak meg. Hozzátette: az eltiltásáról szóló döntést a wiltshire-i rendőrség támogatja. 

Nyitókép: Getty Images

 

 

 

#Bulvár#rendőr#pénisz#kirúgás#szexuális bántalmazás#egyesült királyság#wales#rendőrség

Címlapról ajánljuk