Bulvár

Eltüntették a jelentést arról, hogy Meghan Markle hogyan zaklatta a szolgálókat

rtl.hurtl.hu

2022. június 19. 10:14

A Buckingham-palota független vizsgálatot rendelt el az ügyben, de az elkészült jelentés soha nem kerül majd nyilvánosságra. 

A brit királyi udvar „eltemette” azt a jelentést, amiben Meghan Markle szolgálókkal szembeni állítólagos rossz bánásmódját taglalják – írta a The Times

A lap információi szerint a tavaly márciusban kezdődött vizsgálatot egy ügyvédi iroda végezte, és II. Erzsébet brit királynő finanszírozta. A vizsgálat eredményeit azonban a Times cikke szerint soha nem fogják nyilvánosságra hozni.

A vizsgálatot azután indították, hogy a királyi udvar több alkalmazottja is arról számolt be, hogy Harry herceg felesége megalázóan bánt velük, és addig szekálta őket, amíg fel nem mondtak. Az ellene szóló vádak szerint Meghan Markle „kegyetlen érzelmi manipulációt” alkalmazott a szolgálókkal szemben. A lapnak egy forrás kijelentette:

Szörnyű történeteket lehetne mesélni.

A brit királyi udvar annyira titkolja, hogy mi áll a jelentésben, hogy még csak nem is beszélnek arról nyilvánosan, és azt sem erősítik meg, hogy annak hatására változtatásokat vezettek be az udvar HR-osztályának működésében. A Times információi szerint a jelentést azért nem hozzák nyilvánosságra, hogy védjék az érintettek magánéletét, és elejét vegyék azoknak a véget nem érő történeteknek, amelyek a Harry hercegék és a királyi család többi tagja közötti feszültségről szólnak.

Nyitókép: II. Erzsébet, Meghan Markle és Harry herceg, egy 2018-ban készült fényképen. Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

 

#Bulvár#meghan markle#buckingham-palota#jelentés#zaklatás

Címlapról ajánljuk