Bulvár

Elvette a betörő a háztulaj fegyverét, majd megölte magát

rtl.hurtl.hu

2022. június 19. 12:50

Furcsa véget ért egy betörés Kaliforniában, legalábbis ha igaz, amit a 80 éves háztulajdonos állít.

Betört egy férfi egy 80 éves férfi házában a kaliforniai Redding városában, majd a háztulaj elmondása szerint a betörő öngyilkos lett, miután elvette tőle a fegyverét, amivel meg akarta védeni magát – jelentette a helyi sajtó.

Az eset helyi idő szerint szerdán, éjfél környékén történt a város külterületén. A 80 éves háztulaj a rendőröknek elmondta, hogy a nappaliban volt, amikor hallotta, hogy valaki betöri a ház egyik ablakát. Amikor elindult megnézni, hogy mi történt, egy számára teljesen idegen férfi támadt rá a házban.

A tulaj ekkor a hálószobába menekült, hogy megszerezze a fegyverét, de a betörő némi dulakodás után elvette tőle. A 80 éves férfi ekkor visszamenekült a hálóba, majd elmondása szerint egy lövést hallott, és amikor kiment a szobából, a betörőt holtan találta. Ekkor azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrök megállapították, hogy a halott betörő egy másik házba is betört a szomszédban. A férfi személyazonosságát még nem állapították meg.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Rapeepong Puttakumwong / GettyImages

 

#Bulvár#betörő#fegyver#öngyilkosság#kalifornia#egyesült államok

Címlapról ajánljuk