Bulvár

43 éves korában elhunyt a népszerű tévébemondónő, megrendítő posztban tudatta, hogy haldoklik

rtl.hurtl.hu

2022. június 19. 16:45

Aideen Kennedy néhány órával az után halt meg, hogy a Twitteren közölte, menthetetlen, és mindenkit arra kért, hogy vigyázzanak a gyerekeire.

43 éves korában, pénteken elhunyt a népszerű ír újságíró és tévés személyiség, Aideen Kennedy, aki gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Alig néhány órával az után, hogy közölte a Twitteren, menthetetlen, és életvégi ellátásban részesül, meghalt.

Június 17-ei Twitter-posztjában a lányától kapott levelet, gyerekeivel közös képét, és egy gyerekeiről szóló képet tett közzé. Azt írta:

„az élet nem jól alakult, és ugyanolyan beteg vagyok, mint amikor bementem a kórházba, szóval lényegében azért megyek haza, hogy meghaljak, bár kapok életvégi ellátást. A gyerekek tudják. Ha valaha is találkozol velük, vigyázol rájuk? Ők a legkedvesebb, legédesebb, legfigyelmesebb gyerkőcök.”

A halálát megelőző napokban tweetelt arról is, hogy hálás a véradóknak, hiszen már a 12. transzfúzióján van túl, illetve arról is, hogy ismét a kórházban van, és a gyomrába vérzik.

Az UTV műsorvezetőjétől csatornája így búcsúzott: „az UTV család mély megrendüléssel fogadta a hírt, hogy korábbi barátjuk, kollégájuk, Aideen Kennedy elhunyt. Igazán tehetséges riporter volt, aki sok éven át dolgozott fel történeteket az UTV nézőinek Észak-Írországból”.

Mint egy 2019-es interjúból kiderül, Kennedy családját különösképpen üldözte a sors: 2016-ban nővére hunyt el rákban, alig egy évvel korábban pedig az öccse, agydaganatban. Bátyja még csecsemőként, egyéves korban halt meg autóbalesetben. Azt mondta, hogy szülei a legerősebb és legkedvesebb emberek, akiket ismer.

Nyitókép: YouTube

#Bulvár#írország#gyász#televízió#rák

Címlapról ajánljuk