Bulvár

Egy nehézgépkezelő a targoncájával akadályozta meg, hogy ellopják az autóját

rtl.hurtl.hu

2022. június 16. 9:04

Gyorsan kellett döntenie, jól döntött.

Egy gyors gondolkodású ausztrál férfinak köszönhetően nem sikerült ellopni a család piros Volkswagenjét – írja a LADBible. A targoncás hazaérve vette észre, hogy egy idegen nő próbálja elvinni az autóját. Brendan Mills úgy ejtette csapdába az autótolvajt, hogy targoncájával felemelte a járművet.

Mills azt mondta a tolvajnak: itthon vagyunk, most lebuktál. 

A nőnek nem volt szerencséje, mivel az autó mellett állt a férfi munkaeszköze, a targonca. Az elkövetőnek elvileg társai is voltak, mivel többen is ültek az autóban. A férfi szerencséje pedig az volt, hogy az autó kulcsai nála voltak, de a tolvaj nem volt hajlandó kiszállni, így úgy döntött, úgy tartja a helyszínen a tolvajt, hogy a magasba emeli. Munkaeszköze, a targonca éppen autója mellett állt.  A tolvaj ha akart volna sem tudott volna szabadulni, mivel Mills úgy emelte fel, hogy nem tudta kinyitni az ajtót.

A helyszínen készült rendőrségi videón az látható, hogy egy rendőr kinyitotta az autó ajtaját, miután Mills leengedte, és azt mondta a benne lévő nőnek, hogy kifelé. Az esetről készült riport itt tekinthető meg:


Nyitókép: Queensland Police

#Bulvár#autólopás#ausztrália#volkswagen#targonca

Címlapról ajánljuk