Bulvár

Szülei, nővére és követők milliói gyászolják a 19 évesen holtan talált TikTokkert

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. június 12. 11:21

A 19 éves Cooper Noriega holttestét egy Los Angeles-i parkolóban találták meg, miután arról posztolt, hogy nagyon fiatalon fog meghalni.

Június 9-én egy Los Angeles-i parkolóban eszméletlen állapotban találtak rá a mentők a 19 éves Cooper Noriegára. A TikTokon igen népszerű influenszer és modell életét azonban nem tudták megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították.

Halálának okát még vizsgálják. A fiatal srác halála előtt egy rövid videót posztolt, amin az ágyában fekszik, majd lehunyja szemét. A videóra írt szöveg annyi, hogy „ki gondolkodik még azon, hogy kibaszott fiatalon fog meghalni”.

Noriega 2019 tavaszán csatlakozott a TikTok-hoz, és hamar sok rajongója lett: mostanra több mint 2 millió követőt szerzett, vicces videói több mint százmilliós nézettséget értek el. Indított egy YouTube-csatornát is, Twitteren több mint 89 ezren követték, az Instagramon pedig majdnem 430 ezer rajongója volt. Érdeklődött a divat iránt, és őszintén beszélt a mentális problémákkal való küzdelmeiről, írja a Deadline.

Noriega nemrég indított egy külön szervert a Discordon a mentális egészségügyi problémák megvitatására.

„A sok dolog közül az egyik, amit megtanultam, miközben a függőséggel küzdöttem, hogy ha negatív emberekkel veszed körül magad, az csak lefelé húz” – írta. „Ez a Discord arra való, hogy összehozzon minket, és egy biztonságos teret hozzon létre, ahol az emberek kiszellőztethetik a fejüket, és segítsen átvészelni a nehéz időszakokat.”

Coopert szülei, Treva és Harold Noriega, nővére, a 24 éves Parker Noriega valamint követők milliói gyászolják, írja az E!news.

Nővére június 11-én egy mosolygós fotót posztolt öccséről Cooper Instagramjára. A kép mellé azt írta, hogy öccse halála abszolút tragédia a családja és hozzátartozói számára. „Imádkozunk, hogy mindannyian, mint egy közösség, folytatni tudjuk az örökségét. Mindannyiótokat és mindenkit szeretett.”


Édesapja, aki nemrég töltötte be a 66. életévét, Facebookon írt fia haláláról: „hihetetlenül nehéz időszak ez a családomnak és nekem (...) elvesztettük a gyönyörű 19 éves Cooperünket. Nagyon sokan szerették, és valóban ő volt, Treva, Parker és az én életem szerelme. Nincsenek szavak, amik kifejezhetnék fájdalmunkat és gyászunkat. Nem lett volna szabad ennek így történnie. Egy gyerek nem halhat meg hamarabb, mint a szülei.”

Ha önnek vagy a környezetében bárkinek segítségre van szüksége, hívja az éjjel-nappal működő ingyenes lelkisegély vonalat a 116-123-as számon.

Nyitókép: Cooper Noriega / Instagram

#Bulvár#tiktok#tiktokker#cooper noriega#meghalt

Címlapról ajánljuk