Bulvár

Johnny Depp gyereknevelési tanácsokkal és egy örök életre szóló autogrammal lepte meg rajongóit

rtl.hurtl.hu

2022. június 10. 14:08

A színész az utóbbi hetekben többször is felbukkant különböző helyeken Angliában, így több rajongója is összefuthatott vele Newcastle-ben. 

Nem számítottak ilyen illusztris vendégre a  Bridge Tavern nevű newcastle-i pubban. Amikor Johnny Depp baseballsapkában és napszemüvegben betért a kocsmába zenész barátai társaságában, senki nem ismerte fel. A bár alkalmazottainak is csak jóval később kezdett gyanús lenni, hogy nem hétköznapi vendégek ülnek az asztalnál – számolt be az esetről a ladbible.com

A személyzet számára akkor lett egyértelmű, hogy nem akárki a vendégük, amikor Depp biztonsági emberei a segítségüket kérték, hogy egy szeparáltabb helyiségben folytathassák a baráti beszélgetést. A pub menedzsere, Lauren Whittington felidézte, mennyire hálásak voltak nekik Deppék, amiért a kedvükért megnyitották az emeleti különtermet, ahol a kíváncsi tekintetektől rejtve, nyugodtan tölthették el az este hátralévő részét.

A Karib-tenger kalózainak sztárjának a pubban töltött idő alatt szemet szúrt Whittington gömbölyödő hasa, és gratulált a babához. A kismama szerint Depp nagyon érdeklődő volt, kérdezte, mikorra várja gyerekét, és pelenkakezelési tanácsokkal is szolgált. A kétgyerekes színész adott pár tippet arra is, hogyan lehet túllendülni az első hetek nehézségein, amikor az alváshiány miatt a végletekig kimerül az ember. Végül hangsúlyozta, hogy minden nehézség ellenére a gyermekáldás a legszebb dolog a világon, ilyenkor érti meg az ember igazán, mi is az a feltétel nélküli szeretet. Mindez nem sokkal azelőtt történt, hogy bejelentették volna, Depp megnyerte az ex-feleségével szembeni pert.

Johnny Depp gyereknevelési tanácsokkal és egy örök életre szóló tetoválással lepte meg rajongóit
Fotó:SWNS

Depp az Angliában töltött idő alatt más rajongóknak is nagy boldogságot okozott. A húsz éves Paris Pattinson óriási tisztelője a hollywoodi színésznek. Amikor megtudta, hogy idolja Angliában van, egyből felcsillant benne  a remény, hogy talán összejöhet a nagy találkozás. Sikerült összefutnia Newcastleben Deppel, sőt még autogramot is kapott tőle az alkarjára. Elmondása szerint teljes extázisba került, hogy élőben láthatta kedvencét. És hogy sose felejtse el a pillanatot, a kezére kapott aláírást másnap a karjára is tetováltatta.

A Híradó riportja a Depp-Heard per ítélethirdetéséről:


Nyitókép:   MEGA/Gettyimages

#Bulvár#johnny depp#newcastle

Címlapról ajánljuk