Bulvár

Botrány Britney Spears esküvőjén: volt férje berontott, élőben közvetítette

rtl.hurtl.hu

2022. június 10. 9:18

Letartóztatták. 

Őrizetbe vette a kaliforniai rendőrség Brintey Spears volt férjét, miután Jason Alexander berontott a popsztár csütörtöki esküvőjének helyszínére. A férfi az Instagram-oldalán élőben közvetítette, ahogy egy közeli ösvényeken odarohan Spears kaliforniai házának hátuljához, majd átmászik egy kerítésen, és bejut a területre – írta a Daily Mail.

Britney Spears volt férje berontott az esküvőre, élőben közvetítette
2005-ös kép Jason Alexanderről – Enos Solomon/FilmMagic/Getty Images

Alexandert végül a biztonsági őrök fogták el, majd hívták a rendőröket, akik megbilincselték és letartóztatták Alexandert egy másik megyében ellene kiadott körözés miatt. A férfi ellen a Mail cikke szerint birtokháborítás, rongálás és testi sértés vádjával indítottak eljárást.

A férfit, akivel Spears mindössze 55 órán át volt házas, az elmúlt 13 hónapban már harmadik alkalommal tartóztatták le. Az egykori popsztár ügyvédje közölte, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Alexanderre a törvény minden erejével sújtsanak le a hatóságok.  

Nyitókép: Britney Spears a Volt egyszer egy Hollywood című film premierjén, 2019. július 22-én. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Címlapról ajánljuk