Bulvár

„Jó kis csapat voltunk” – ezek voltak a frissen szakított Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska legemlékezetesebb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 18:06

Kedden bombaként robbant a hír, hogy Krisztián és Zsuzska szakítottak. Összegyűjtöttük az énekes és az influenszer legfontosabb mérföldköveit a Nyerő Párosból, amiből rengeteg érdekességet tudhattunk meg magánéletükről és kapcsolatukról.

Nemrég még az esküvőjüket és a családalapítást tervezgették, Zámbó Krisztián a minap azonban az Instagram-oldalán egy videóban jelentette be, hogy 11 év után szakítottak menyasszonyával.

Ők voltak a 2020-as Nyerő Páros egyik legemlékezetesebb párosa, akik a műsor során bepillantást engedtek szórakoztató mindennapjaikba, és felfedték kapcsolatuk legrejtettebb titkait is. Mutatjuk, hogy mi minden derült ki róluk a valóságshow-ból!

Így ismerkedtek meg egymással

Zámbó Krisztián az interneten keresztül került kapcsolatba Zsuzsival, majd rúdtánccal csábította el a lányt.

Elmentem Krisztián egyik fellépésére, ahol totál K.O.-ra vágta magát, és pörgött a rúdon. Én édesanyámmal voltam…

– mesélte a vicces történetet Zsuzsika, akinek Krisztián kétszer is megkérte a kezét a 11 év alatt.

 

Zámbó Krisztián „tangát visel” a farmere alatt

Amikor arról meséltek a párok, hogy a kapcsolatukban ki hordja a nadrágot, Zsuzska és Krisztián először egymásra mutattak, majd a lány bevallotta, hogy néha megadta a lehetőséget szerelmének, hogy ő viselje a nadrágot, azonban Krisztián megdöbbentő kommentárt fűzött mindehhez…

 

Zámbó Krisztián egy igazi bengáli tigris az ágyban

Egy intim titok is kiderült az énekesről, aki állítólag egy marcangoló vadmacskává változott, amikor ágyba bújt szerelmével. Sőt, a játék során arról is lerántották a leplet, hogy Zsuzsikát mivel tudta a legkönnyebben felbosszantani Krisztián.

Ha ketten együtt dolgozunk egy ilyen kvízjátékban, az elég jól tud menni nekünk. Jó kis csapat voltunk

– mondta a sikeresen teljesített feladat után a páros.

 

Zámbó Krisztián egyszer a színpad elé csúnyított

Zsuzsika sokáig hezitált, amikor arról kérdezte őt Sebestyén Balázs, hogy mi a párja legkellemetlenebb sztorija, végül kiderült, hogy az énekesnek esett már ki a foga koncert közben, ám Krisztián elárult egy még ennél is meredekebb sztorit…

 

Zámbó Krisztián megvillantotta meztelen testét

Dallos Bogi és Puskás Peti épp a fürdőszobára vártak, amikor Krisztián hosszú percek után végre kijött, hogy átadja a terepet. A látványra, amit a habtestű Krisztián nyújtott, azonban senki sem volt felkészülve, ráadásul egy ponton a törölköző is lekerült az énekesről.

 

Megható szerelmi vallomás Zámbó Krisztiántól

A Miss Pusztazámor szépségversenyen a fiúk írtak kortesbeszédet a lányoknak, akiknél gyorsan eltört a mécses, miközben felolvasták szerelmük leveleit. Íme egy kis részlet Zsuzsika beszédéből:

Megismertem egy elképesztően jóképű srácot. Egy olyan embert találtam meg benne, aki az életénél is jobban szeret, viszont néha akkora barom, hogy meg tudnám fojtani. A párommal minden vágyunk egy csodálatos kisbaba, akinek ugyanolyan szeretetet, odafigyelést adhatok, amit az édesanyám nekem adott.

A teljes vallomásért nézd meg a videót!

 

Dér Heniék vs. Zámbó Krisztiánék

Krisztiánék végül egyik legnagyobb szövetségesükkel, Dér Heniékkel kerültek veszélyzónába, és bár két pár is Kriszékre szavazott, Járai Mátéék dupla szavazata a másik párosnak kedvezett. Krisztián és Zsuzsika így 9 nap után könnyes szemmel búcsúztak a villától és a többiektől, akikben igaz barátokra találtak.

Jót tett a Nyerő Páros! Olyan dolgokat fedeztünk fel a másikban, amit – hiába vagyunk ilyen régóta együtt – nem tudtunk

#Bulvár#zámbó krisztián#takács zsuzsika#szakítás#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk