Tóth Gabi megtapasztalta a keresztényüldözést, és hisz a sötét oldal erejébenA közmédia vendége volt a jobboldali elkötelezettségét és vallásosságát egy ideje nyíltan hirdető énekes.
Bulvár

Tóth Gabi megtapasztalta a keresztényüldözést, és hisz a sötét oldal erejében

rtl.hurtl.hu

2022. május 24. 15:33

A közmédia vendége volt a jobboldali elkötelezettségét és vallásosságát egy ideje nyíltan hirdető énekes.

Az M5-ös közszolgálati tévécsatornán futó Ez a kérdés című beszélgetős műsor vendége volt Tóth Gabi énekes, aki az utóbbi egy évben nyíltan vállalta vallásosságát és a kormánypártok iránti szimpátiáját.

A hvg.hu cikke szerint Tóth Gabit úgy konferálták fel a műsorban, mint aki Máté evangéliumának egy mondatával azonosul: „boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa”.

Az énekes a műsorban elmondta, hogy a nagymamájának köszönheti a vallásosságát, és hogy a színpadra lépés előtt mindig imádkozik.

Arról is beszélt a műsorban, hogy hisz „a sötét oldal erejében” is.

Itt valószínűleg nem a Star Wars filmek Jedi-mitológiájára, hanem a bibliai Gonoszra gondolt az énekes, mert később hozzátette:

Sokszor éreztem én is, hogy az Ördög ott liheg a nyakamban. De az a lényeg, hogy tisztán tudom tartani a hitemet, hogy nem tudta átvenni az irányítást sem pénz, sem hatalom, sem gőg formájában.

Tóth Gabi azt is kifejtette, hogy szerinte nehéz időket élnek meg a vallásos emberek, és úgy gondolja, most bátornak kell lenni.

Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van. Én ezt tapasztalatból is gondolom

– fogalmazott az énekes.


Véleménye van a témáról? Szóljon hozzá a Facebookon!

Nyitókép: MTVA / Ez itt a kérdés

#Bulvár#tóth gabi#kereszténység#star wars#sötét oldal#keresztényüldözés

Címlapról ajánljuk