Bulvár

Szente Vajk és Molnár Andi egy párt alkotnak?

rtl.hurtl.hu

2022. május 24. 16:09

A Jászai Mari-díjas rendezőről és a táncművészről a Blikk egyik olvasója készített fotókat, amiből arra következtet a lap, hogy több lehet közöttük puszta barátságnál.

Szente Vajkot és Molnár Andit a kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál látták együtt a napokban. A Blikk olvasója, Tamara a következő jelenetet kapta lencsevégre:

A művész urat gyakran látni Kecskeméten, mivel a színház főrendezője, de most volt először, hogy Andrea társaságában tűnt fel. Meg is lepődtem, ugyanis nem olvastam híreket arról, hogy együtt lennének. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, aranyosak voltak. Kerülték a feltűnést, de egyértelmű volt, hogy közelebbi kapcsolat lehet köztük. Andrea épp a kutyáját sétáltatta, amikor a rendező odalépett hozzá, majd kis idő múlva bement a színházba.

A szemtanú szerint úgy tűnt, hogy Andrea és Vajk felszabadultak voltak egymás társaságában, gyakran megérintették egymást, és csókot is váltottak, amiből arra következtetett, hogy több is lehet köztük barátságnál.

A téma kapcsán az rtl.hu kereste Molnár Andit, de azt mondta, nem szeretne nyilatkozni a magánéletéről.

A róluk készült fotók ide kattintva láthatók.

A rendező egyik barátja a következőket árulta el Vajk és Andi állítólagos kapcsolatáról a Blikknek:

Még nagyon az elején tartanak, de jól érzik magukat egymás társaságában. [...] Nem kapkodnak el semmit, de mind a ketten komolyan vesznek egy kapcsolatot, ha belekezdenek. Egyelőre nem költöztek össze, de szóba került már kettejük közt, hogy a jövőben hogyan oldanák ezt meg. Nem sietnek, megfontoltan szeretnének belefogni a kapcsolatba.

Míg Szente Vajk tavaly év végén szakított Dobó Katával, Molnár Andi áprilisban jelentette be, hogy öt év házasság után végleg elválnak férjével.

#Bulvár#szente vajk#molnár andrea#lesifotó#csók#kapcsolat

Címlapról ajánljuk