Bulvár

Éjszakánként 27 ezer forintnak megfelelő összegért lehet kivenni ezt a dublini „privát lakosztályt”

rtl.hurtl.hu

2022. május 21. 18:29

Az Airbnb is csodás hely lett.

Az Airbnb-n egy meglehetősen érdekes hirdetésre bukkant az internet népe, az egyik felhasználó nem kevesebb mint 60 fontot, vagyis átszámítva több mint 27 ezer forintnak megfelelő összeget kér azért, ha valaki egy éjszakát el akar tölteni a privát lakosztályában – írja a LADBible.

A privát lakosztály a valóságban egy betonra telepített egyszemélyes sátrat takar.


Sokan csak nevettek a hirdetésen, de többeket fel is háborított a pofátlan ajánlat. A fotón látszik, hogy a szóban forgó szálláshely egy egyszerű, olcsó sátor, ami ráadásul az udvar térkővel kirakott részén van felállítva.

A hirdetés szövege szerint a képen egy dublini privát szoba látható.

A Twitteren több felhasználó is felkereste a hirdetést feladó férfit, aki elmondta, hogy egyáltalán nem viccnek szánta a privát sátrat, hanem komolyan gondolta, hogy ki fogják venni egy vagy több éjszakára.

A férfi érezve a felháborodást kicsit javítani próbált és elmondta, hogy van több kanapéja is a tágas nappalijában, így azokat is igénybe lehet venni szükség esetén.


A dühös felhasználók megkeresték az Airbnb ügyfélszolgálatát, hogy megkérdezzék, hogyan kerülhetnek fel ilyen hirdetések az oldalra. Sokáig nem kaptak választ, mire a hirdetést végül eltávolították.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#dublin#sátor#airbnb

Címlapról ajánljuk