Bulvár

Neil Patrick Harris elnézést kért, amiért Amy Winehouse holttestével viccelődött

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 17:27

Újra napvilágot látott az a fotó, amin a színész gúnyt űz az énekesnő halálából.

Amy Winehouse 27 éves volt, amikor 2011. július 23-án alkoholmérgezésben elhunyt. Három hónappal a történtek után Neil Patrick Harris és a férje, David Burtka halloweeni bulit tartott, ahol az egyik ételekkel teli pult úgy volt kialakítva, mintha az elhunyt énekesnő holttestét ábrázolná.

 

A 11 éve készült fotó most újra nyilvánosságra került, aminek apropóján Harris bocsánatkérő közleményt adott ki.

Felbukkant egy kép egy halloweeni témájú buliról, amit a férjem és én tartottunk 11 éve. Ez akkor is sajnálatos volt, és most is az. Amy Winehouse olyan tehetség volt, ami egy generációban csak egyszer adatik meg. Szeretnék bocsánatot kérni, ha ezzel a fotóval bárkit is megbántottam.

– nyilatkozta az Így jártam anyátokkal sztárja.

Winehouse pályafutása során két nagylemezt adott ki – 2003-ban a Frank, majd 2006-ban a Back To Black című korongokat –, amik kritikai elismerést is kaptak. Az énekesnő halálát követően jelent meg egy posztumusz összeállítás 2011-ben, ami a Lioness: Hidden Treasures címet viseli.

 

Az énekesnő függőségét és halálának történetét több dokumentumfilm is feldolgozta. A 2015-ben bemutatott Amy – amit Asif Kapadia rendezett – Oscar-díjat is nyert a legjobb dokumentumfilm kategóriában.

A 2007-es, Glastonburyben adott koncertjének felvétele a következő hónapban fog megjelenni bakeliten a show 15. évfordulója alkalmából.

Nyitókép: Bravo, Roger Kisby / Getty Images

#Bulvár#neil patrick harris#amy winehouse#halál#vicc#halloween#holttest

Címlapról ajánljuk