Bulvár

Iszonyúan zavarba jött ByeAlex, amikor egy kisfiú azt állította, hogy ő az apukája

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 11:57

Az X-Faktor mentora megtapasztalhatta, milyen érzés, ha apának szólítják.

Azt már megszokhattuk, hogy ByeAlex rendeszeresen naplóbejegyzés-szerű posztokat oszt meg közösségi oldalán. Legutóbbi írásában azonban egy megdöbbentő esetről számolt be:

egy kisfiú azt állította, hogy ő az édesapja.

Az X-Faktor mentora pár napja egy bevásárlóközpontban járt, amikor…

álltam egy polc előtt, mire odarohant hozzám egy kisfiú, megölelte a lábamat és megfogta a kezemet, majd azt kiáltotta: APA!

lenéztem rá, ő meg rám és nevetett. életemben nem voltam olyan zavarban sosem. ekkor már odalépett az anyuka és az apuka akik nevetgélve elnézést kértek és elrángatták a belém kapaszkodó kisfiút, majd elsiettek tovább, vásárolgatni… magamban aztán azt gondoltam: azért lehet a (nagydarab, sötét hajú-szakállas) fickó helyében megkérdezném hogy - szívem, miért rohant oda a gyerekünk egy vékony, szőke csávóhoz azzal, hogy APA!? 😄” – írta.

A poszt alatt kommentelők között volt, aki szerint ez egy jel, hogy itt az ideje a családalapításnak:

Lehet APA leszel😊a gyerekek sok mindent látnak és éreznek😊♥️

De olyan is akadt, aki szerint csak az énekes apu művészneve miatt szólította őt így a kisfiú. Egy biztos, Alex még sohasem volt annyira zavarban, mint akkor.

Kíváncsi vagy, hogy mit szól ByeAlex az X-Faktor új mentorához, Herceg Erikához, és mit vár az új évadtól? Az alábbi videóból kiderül!


Véleménye van a témáról? Szóljon hozzá a Facebookon!

#Bulvár#apa#byealex#gyerek

Címlapról ajánljuk