bulvár

Nem Victoria szülte meg a petesejtlopó Beckhamék lányát? – Bizarr vádakkal illeti a focisztárt egy zaklató

rtl.hurtl.hu

2022. május 13. 18:33

Egy 58 éves nő azt állítja, kapcsolatban volt a sztárfocistával, sőt saját magát tartja Harper Beckham édesanyjának. Ezzel magyarázta azt is, miért jelent meg a 10 éves kislány iskolájánál.

Bíróság előtt kell felelnie tetteiért Sharon Bellnek, egy 58 éves watfordi illetőségű asszonynak. A túl élénk fantáziával rendelkező rajongó rengeteg levelet küldött a Beckham család különböző otthonaiba, sőt utána személyesen is felkereste azokat a címeket tavaly júliusban és szeptemberben. 

Leveleiben a zaklató előre bejelentette, hogy látogatást tesz a focista rezidenciáin. Beckhamnél akkor telt be a pohár, amikor a nő a lánya, Harper iskolájánál is megjelent. Erre valószínűleg azért vetemedett az asszony, mert elmondása szerint nemcsak hogy intim kapcsolatban volt a focistával, de ő a kislány – Beckhamék egyetlen lányának – vér szerinti anyja. 

Lopással is vádolja a Beckham házaspárt, ugyanis szentül hiszi, hogy David és Victoria eltulajdonította a petesejtjeit. Ezt a bíróságon többször is megismételte, sőt az elmekórtani vizsgálatokon is ragaszkodott ehhez az állításhoz.

Az ügyészség álláspontja szerint a nő tettei zaklatásnak minősülnek. A focista kijelentette, nem ismeri a nőt, és természetesen kizárt dolog, hogy ő lenne gyermekének az anyja. A bíró távoltartási végzést kért Bell ellen az ügy lezárásáig.

Nyitókép: Pool/Gettyimages

#bulvár#beckham#david beckham#victoria beckham#zaklatás#bíróság

Címlapról ajánljuk