bulvár

Arra ébredtek, hogy egy vadidegen kutya alszik velük az ágyukban

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 12. 21:10

Megfordultam az ágyban, és azt mondtam, nem, ez nem a mi kutyánk – mondta az amerikai nő.

Különleges vendéggel osztotta meg egy éjszakára egy amerikai házaspár a hitvesi ágyat, de csak reggel döbbentek erre rá, jelentette az ABC13.  A Tennessee állambeli Julie Johnson arról számolt be, hogy egy reggel arra ébredt, hogy egy vadidegen kutya alszik velük.

Amikor férje, Jimmy Johnson felébredve kinyitotta a szemét, nem ismerte fel az ágyukban alvó kutyát. 

Megfordultam az ágyban, és azt mondtam, nem, nem, ez nem a mi kutyánk

– mesélte a felesége.

A házaspár úgy gondolja, hogy véletlenül nyitva hagyták este a hátsó ajtót, és újdonsült szőrös lakótársuk csak úgy besétált az éjjel. 

Julie Johnson Facebookon számolt be először a történtekről, és amikor terjedni kezdett a posztja, a kutya gazdája felismerte a főszereplőt.

„Kaptunk egy Facebook-üzenetet, amiben azt írták: ez az én kutyám. Pár perc múlva ott leszek, mi a címed?” – mondta Johnson.

A nő úgy ellenőrizte, hogy valóban a Facebookon jelentkező a kutya gazdája, hogy bizonyítékként fényképeket kért. Kapott is karácsonyi képeket és mindenféle fotókat a kutyáiról. Johnson így tudta meg, hogy a Nala nevű kutya majdnem három kilométert kóborolt, mire náluk kötött ki.

„Ami azt illeti, még akkor is az ágyban feküdtem Nalával, amikor a gazdája értejött” – mondta a férj, Jimmy Johnson. Ha nem lett volna meg a Facebook-bejegyzés alapján a kutya gazdája, akkor a házaspár befogadta volna a hívatlan ágyvendéget.

Nyitókép: Julie Thornton Johnson, Jimmy Johnson/Facebook

#bulvár#kutya#egyesült államok#házaspár#ágy

Címlapról ajánljuk