Bulvár

Fábry Sándor évek óta először adott tévéinterjút, örökbefogadott afrikai fiáról is beszélt

rtl.hurtl.hu

2022. május 7. 12:32

A műsorvezetőnek egy lánya és egy házasságon kívül született fia is van. Jó munkáltatónak tartja magát, de már nem vágyik rá, hogy mindenki szeresse, a politikát pedig nem gondolja értelmiségi dolognak.

Évek óta nem adott tévéinterjút Fábry Sándor, de írottat is alig, ezúttal azonban kivételt tett. Az ATV-ben Rónai Egon műsorában kivételesen a családjáról is beszélt, például Malawiban élő, örökbefogadott fiáról, akinek az életét eleinte nyomon tudta követni, látta, hogy az odaküldött pénzt tényleg rá fordítják-e, a polgárháború óta azonban megszűnt a kapcsolat.

A műsorvezetőnek van egy lánya és egy házasságon kívüli fia is. A két gyerek ismeri is egymást, de egyelőre nehezen megy, hogy közel is kerüljenek. Fábry igyekszik a fiúnak mindenből annyit adni, amennyi vele élő lányának jut. A kései gyerekvállalásról szóló kérdést elhárította, csak annyit mondott, hogy mindig szeretett volna gyereket, és így alakult.

A szeretetvágytól a politikáig

Fábry elmondta, hogy pályája kezdetén szerette volna, ha mindenki szereti, de már tudja, hogy ez lehetetlen, és ma már nem zavarja, ha valaki nem bírja őt. Jó munkáltatónak tartja magát, saját bevallása szerint a piacon a legnagyobb gázsikat biztosítja, és próbálja segíteni is a beosztottjait, ha szükség van rá. 

A politikáról azt mondta, szerinte nem értelmiségi dolog, és az életünk méltatlanul tele van politikával, „holott csak klasszikus zenét kellene hallgatni, és a kultúrával foglalkozni”. 

A Húzós podcast teljes beszélgetése itt hallható.

A Fókusz nemrég Fábry új előadásával foglalkozott, amelyben Sztálin, Lenin, Yoko Ono, Madonna és Fidel Castro is megjelenik.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#fábry sándor#család#örökbefogadás#malawi#afrika#gyerekvállalás

Címlapról ajánljuk