Bulvár

Járai Kírát kifejezetten izgatja, hogy férje biszexuális, de megesett, hogy heves, ordítozós vitájuk volt

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 20:15

„Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van?” – fejtegette Járai Máté felesége.

Nyitott kapcsolatukról és férje biszexualitásáról beszélt Járai Kíra a Levente Klubja legfrissebb adásában, amit a Blikk szemlézett. Azt mondta: őt kifejezetten izgatja, hogy férje, Járai Máté biszexuális.

A mi kapcsolatunk szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig. Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van. Ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok veszélyben.

– mondta. Arról is beszélt: tartott akkor egy picit, amikor Máté felvállalta szexualitását, mert „a melegek és a heterók körében is ez még elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor valójában meleg vagy hetero. Nem értették az emberek, hogy akkor most miért nem tudja eldönteni, meleg vagy hetero, meg akkor valójában nem is vállalt fel semmit. Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk”.

Azt is elmondta: „Nekem ezzel kapcsolatban nincsen semmilyen szégyellni, és titkolni valóm. Ha kettőnk között ez működik, és ez oké, akkor szerintem tök releváns arról beszélni, hogy ezt is lehet. Van egy ilyen kapcsolati forma is. Ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával...”

Ennek ellenére szerinte megesett már, hogy heves, ordítozós vitába keveredtek egymással, mivel „nem mindig tudjuk kezelni, ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez”.

Kíra nemrég egyhónapos thaiföldi útjukról beszélt a Fókusznak, ami meglehetősen kalandosra sikerült:

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#járai kíra#járai máté#biszexuális#kapcsolat#féltékenység#pornó

Címlapról ajánljuk