Bulvár

Lady Szomjasra rátalált a szerelem – megmutatta barátnőjét a TikTok-sztár

rtl.hurtl.hu

2022. május 5. 13:40

Szomjas Jennifer búcsút intett a szingliségnek, és megmutatta újdonsült barátnőjét.

Az Álarcos énekes és az X-Faktor tavalyi évadának online műsorvezetője, a TikTok koronázatlan királynője néhány hónapja elköltözött otthonról – számolt be róla a Reggeliben. Lady Szomjas, amióta egyedül él, igyekszik egészségesen étkezni, tej- és gluténmentes ételeket készíteni a konyhájában, ahol saját bevallása szerint már egészen otthonosan mozog. Jennifer az életmódváltás jótékony hatásairól is beszámolt: ledobott pár kilót, sokkal fittebbnek és energikusabbnak érzi magát.  

Akkor érzem igazán értékesnek meg fontosnak magamat, ha én magam érem el a dolgokat

– mesélte a lány, aki idén márciusban mutatta be két évvel fiatalabb öccsét, Dylant a Reggeliben.  

Amikor Peller Anna arról kérdezte a testvérpárt, hogy a szerelmi életüket is megbeszélik-e egymással, Lady Szomjas csak ennyit mondott:

Nekem nincs!


Úgy tűnik, hogy április elhozta a szerelmet Jennifer számára, hisz a minap Brüsszelből posztolt egy képet egy titokzatos lánnyal, aki úgy tűnik, hogy a TikTok sztár újdonsült barátnője. A szemfülesek ugyanis a hashtagek között kiszúrhatták, hogy #igenelkeltaszomjas, vagyis a képen látható lány nem más, mint Lady Szomjas szerelme.

Szia Brüsszel! Az első nap csodásan telik😍 Imádom ezt a multikultúrát és a rengeteg kortárs művészettel díszített boltok hangulatát eddig 10/10🥰! #igenelkelltaszomjas #brussels #contemporaryart #ladyszomjas #🏳️‍🌈

– írta a kép alá Jennifer.

Íme az a bizonyos fotó a fiatal párról:

 

#Bulvár#lady szomjas#szomjas jennifer#barátnő

Címlapról ajánljuk