Bulvár

Mostantól felizgulnak majd a nyugdíj-előtakarékossági számlákra – az OnlyFansen ad pénzügyi tanácsokat a világ egyik leghíresebb pornósztárja

rtl.hurtl.hu

2022. május 3. 13:05

„A világ legnépszerűbb mostohaanyjaként” ismertté vált Cherie DeVille szexszel veszi fel a harcot az általa „hazárdjátékként” jellemzett digitális pénzek, vagyis a kriptók és NFT-k ellen. 

Minden bizonnyal nagy meglepetés érte Cherie DeVille rajongóit, amikor megnézték a világ egyik legnépszerűbb pornószínésznőjének legújabb alkotását. Abban ugyanis nemcsak azt kapták meg, amire vágytak, hanem mellé még egy jó nagy adag befektetési tanácsot is – írta a The Sun.

A 43 éves színésznő a lapnak elmondta, hogy a koronavírusjárvány alatt figyelt fel arra, hogy fiatalabb kollégái és barátai milyen lelkesen meséltek neki különböző internetes befektetéseikről, hogy pénzüket kriptovalutákba, mémekbe és NFT-kbe fektették, amiket DeVille úgy jellemzett, mint hazárdjáték.

Cherrie DeVille és  Randi Marsh egy Las Vegasi díjátadón, 2016-ban. Fotó: Ethan Miller/Getty Images

Mint elmondta, ezek után nagyon aggódni kezdett, hogy főleg a fiatalabb férfiak ilyen veszélyes dolgokba rakják a pénzüket, remélve, hogy gyorsan meggazdagodnak. Ahelyett, hogy hosszú távon gondolkoznának, biztos befektetéseket választanának maguknak, és jó előre megalapoznák nyugdíjas éveiket. A színésznő kijelentette:

Nincs problémám a szerencsejátékkal, de meg kell érteniük, hogy hazárdjátékba fektetik a pénzüket. Azt hiszik, hogy a jövőjükbe fektetnek, pedig valójában nem.

A több mint 12 éve a szexiparban dolgozó nő – aki egyike az OnlyFans nevű pornóoldal legnépszerűbb előadóinak, és évente több mint egymillió dollárt keres – a Sunnak elmondta, úgy érezte, a legjobb módja az emberek okításának, ha mindazt a pornót felhasználva teszi meg.

A társadalmi előítéletek miatt hiába mennék el egy beszélgetős műsorba pornósként adóról és befektetésekről beszélni az embereknek, nem számítana, mennyire értek hozzá, a munkám miatt nem vennének komolyan.

DeVille reméli, hogy legalább pár embert sikerült „megmentenie”, és rávennie, hogy már húszévesen kezdjék el megfelelően befektetni a pénzüket. 

Cherrie DeVille egy 2018-as díjátadón, Las Vegasban. Fotó: than Miller/Getty Images

A színésznő a The Sun cikke szerint nevetve úgy jellemezte okító szexfilmjét, mint egyfajta „Pavlov kutyája”, elmagyarázva, hogy akik nézik a jelenetet, éppen nagyon boldogok, „endorfin van bennük mindenhol”. 

Mostantól tudat alatt felizgulnak, amikor nyugdíj-előtakarékossági számlákról hallanak. Cselesen a tudatalattira hatok, és így vagy úgy, de átadom az információt.

Nyitókép: Cherrie DeVille egy 2019-ben készült felvételen. Fotó: Tasia Wells/Getty Images for Doom's Whiskey

 

#Bulvár#cherrie deville#pénzügy#befektetési tanács#kriptovaluta#nft

Címlapról ajánljuk