Bulvár

Osváth Zsolt botoxra készülve beszólt az influenszereknek: Olyan komplexusokat okoztok a követőiteknek, hogy arra szavak nincsenek

rtl.hurtl.hu

2022. április 27. 16:57

Szerinte a „sok díszf@sz és kirakatpin@” sem tökéletes, csak annak próbálja láttatni magát. Saját magáról úgy gondolja, a harminchoz közelítve tarthatatlan az állapota.

Élete első botoxkezelésére megy Osváth Zsolt, mert harminchoz közelítve „tarthatatlan” az állapota. Az influenszer arról írt Facebookon: semmi baja a plasztikával, csak azzal, ha „valaki letagadja és elhiteti, hogy JLo-ként született. Szóval a mű dolgok nem zavarnak, csak a mű emberek!”

Arról írt: „Nem foglak titeket azzal etetni, hogy nem tartom magam jó palinak, mert de. Nem is kell a megerősítés, van elég önbizalmam, de amikor látom picsogni itt a sok díszf@szt és kirakatpin@t, hogy szegények, ők sem tökéletesek, de olyan izmokkal rendelkeznek, amikről én eddig nem is tudtam, és sajnáltatják magukat, mindezt csak azért, hogy jöjjenek a kommentek, hogy »dehogynemazvagy«, akkor azért eszembe jut, hogy elmentek ti a picsába.”

Szerinte az ilyen influenszerek olyan komplexusokat okoznak követőiknek, „hogy arra szavak nincsenek”. A képeiken szerinte a nézők több különböző applikáció professzionális használatát látják. Pedig „ha tudnák, hogy attól, mert jól néz ki valaki, még emberileg lehet egy nagy trágya, akkor biztos nem lihegnének úgy ezeken az embereken”. Hozzátette:

Nem trükközöm, és az egyetlen oldalamon is megosztom veletek, amikor pacalos pofával, festékes ruhában ülök a földön, 12 óra munka után. Azt is megosztom, amin 200 kilónak tűnök, és azt is, amin tokám van. Mondjuk rólam elég nehéz olyan képet csinálni, amin nincs. De ez van.

Nyitókép: Osváth Zsolt / Facebook

#Bulvár#osváth zsolt#influenszer#botox#facebook#kép

Címlapról ajánljuk