Bulvár

A világ leghosszabb lábú lánya az erotikus OnlyFansen is megmutatja magát

rtl.hurtl.hu

2022. április 26. 13:53

A 19 éves texasi nőt már milliók követik a TikTokon és az Instagramon, de némi pénzért cserébe még többet is megmutat magából. 

Az amerikai Texas államban élő Maci Currin 17 éves volt, amikor egyszerre két Guinness világrekordot is magáénak tudhatott: a világ leghosszabb lába, a nők között, valamint a világ leghosszabb lábú tinédzsere.

A Guinness Rekordok Könyve szerint az amerikai lány bal lába 135.267 cm, míg a jobb lába 134.3 cm hosszú, azaz lábai a 203 centiméter magas Currin testhosszának 60 százalékát teszik ki.

Az azóta eltelt két évben a közben már 19 évessé vált Currin nagy rajongótábort gyűjtött maga köré az Instagramon és a TikTokon, ahol kétmillióan követik videóit. 


A texasi Cedar Park városában élő nő a The US Sun című amerikai bulvárlapnak elmondta, hogy eleinte csak poénból kezdett el posztolni a TikTokra, de miután egyik videója több mint 36 milliós nézettséget ért el, komolyabban kezdte használni a videómegosztót, hogy a pozitív testkép fontosságát hirdesse a felületen.

Meg akartam mutatni, hogy magasnak lenni egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy azt az emberek állítják.

Emellett azt is be akarja bizonyítani, hogy a hozzá hasonlóan magas lányok is lehetnek annyira vonzóak, mint bárki más – mondta el a Sunnak. Ezért regisztrált az erotikus tartalmakra szakosodott, csak előfizetéssel elérhető OnlyFans oldalra is, ahol havi 35 dollárért cserébe lehet megnézni a róla készült felvételeket.

Ugyanakkor a New York Post cikke szerint Curin az előfizetők figyelmét arra hívta fel, hogy „a meztelenség nem garantált”.

Nyitókép: Maci Currin. Fotó: YouTube/Guinness World Records

#Bulvár#láb#leghosszabb láb#maci currin#guinness#rekord#világrekord#onlyfans

Címlapról ajánljuk