Bulvár

Árpa Attila reagált a kapcsolatukról szóló pletykákra: Alexandrával mi is éppen azon gondolkozunk, hogy mi lesz

rtl.hurtl.hu

2022. április 25. 11:30

Meglepő pletyka kapott szárnyra a napokban Árpa Attiláról. A híresztelések szerint véget ért kapcsolata 19 évvel fiatalabb barátnőjével, és már most készen áll, hogy valaki újra meghódítsa a szívét. Árpa Attila az rtl.hu-nak árulta el, mi igaz a pletykákból.

A színészpáros négy évvel ezelőtt ismerkedett meg, bár a szimpátia Alexandra részéről már egészen régen kialakult. Tizenöt éves volt, amikor először meglátta Attilát, és azt érezte, tökéletes férfi lenne számára. A tizenkilenc év korkülönbség miatt azonban hosszú ideig várnia kellett álmai férfijára. Évekkel később végül egy szereplőválogatáson kerültek közelebb egymáshoz, de szerelmüket nem vállalták fel azonnal a nyilvánosság előtt. Ahogy Attila fogalmazott:

Alexandra mondta, hogy nem szeretne velem sok helyen mutatkozni pont azért, hogy ne az legyen, hogy Árpa Attila barátnőjeként csinál karriert.

A Keresztanyu sztárja április elején még barátnőjével az oldalán mesélt a Reggeli műsorvezetőinek kedvesével közös forgatásukról és jövőbeli terveikről. Akkor a szerelmesek láttán Papp Gergő meg is jegyezte:

Öröm titeket együtt látni, jól álltok egymásnak.


Az RTL Klub népszerű sorozatában Alexandra is szerepet kapott párja mellett. Bár az életben egy párt alkottak, a közös jelenetükben nem fűzte őket romantikus szál egymáshoz, sőt. A színésznő egy ukrán sztriptíztáncost alakított, akit Árpa Attila karaktere, Mikola Szaparenko élő pajzsként használt a rendőri támadás ellen. A vagány táncosnőt azonban nem kellett félteni: a sztori kedvéért a kamerák előtt pofozta fel kedvesét.


Kapcsolatukban a családalapítást is rebesgették már korábban, most mégis az a hír kering, hogy véget ért a szerelmük.

Napokban óta arról cikkeznek az újságok, hogy a színész nyilvánosan szeretne új társat találni magának. Hogy a hír igaz vagy sem, arról Attila az rtl.hu-nak nyilatkozott. A színész elismerte, hogy párkapcsolatában kérdések merültek fel, de a felkapott hír csupán feltételezés, ezért alaptalanul közölték tényként a megszerzett információkat.

A jelenlegi magánéleti helyzetünk szerintem nem tartozik senkire, és jelenleg nincs semmilyen végleges döntés.

#Bulvár#árpa attila#czakó alexandra#kapcsolat#pletyka#társkereső

Címlapról ajánljuk