Bulvár

Külföldre távozik párjával Osváth Zsolt, ha Magyarországon nem fogadhatnak örökbe

rtl.hurtl.hu

2022. április 20. 15:34

A meleg influenszer családot akar alapítani, de ha ezt ellehetetlenítik, másik otthont választ magának.

Attól tesszük függővé, hogy itthon meg tudjuk-e valósítani az álmainkat. Beadjuk az örökbefogadás iránti kérelmünket, a párommal összekötjük az életünket hivatalos formában. Ha sikerül itt családot alapítanunk, akkor én magyar emberként, magyar érzelműként itthon szeretnék maradni

– válaszolta Osváth Zsolt influenszer a hvg.hu riporterének arra a kérdésére, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy tényleg elhagyja Magyarországot. A több százezres követőtáborral rendelkező Youtube-videós ugyanis a Fidesz április 3-i újabb kétharmados választási győzelme után felvetette: nemcsak, hogy felhagy a közéleti szereppel, de lehet, hogy emigrálni is fog az országból.

„Ez egy jó lakmuszpapír lesz. Ha 15 év múlva még itt vagyunk, akkor az azt jelenti, hogy a Fidesz jól csinálta, amit csinált” – tette hozzá Osváth.

Egy korábbi kudarcos örökbefogadási kísérletéről elmondta, hogy amikor párjával felkészültek rá, akkor hozták meg azt a törvényt, hogy egyedülálló szülők csak miniszteri ellenjegyzéssel fogadhatnak örökbe. Ráadásul a kormány részéről nem is rejtették véka alá, hogy ez azért van, hogy a melegek számára bezárják a kiskaput.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#osváth zsolt#influenszer#youtube#örökbefogadás#lmbtq

Címlapról ajánljuk