Bulvár

Akár 60 milliót is érhet G.w.M új autója, a háborgóknak üzent a rapper

rtl.hurtl.hu

2022. április 20. 21:26

A zenész százezer forintnyi gyerektartást kínált exének, ő azonban kevesellte ezt. 

A Blikk által megkérdezett szakértő szerint – a felszereltségtől függően– akár 55-60 millió forintba is kerülhet az az S-osztályos Mercedes, amelyet a jelek szerint G.w.M nem bérel, hanem meg is vásárolt. A lap az autót bemutató Instagram-bejegyzés kommentjei között vette észre a kereskedő hozzászólását, amely arra utal, hogy a rapper megvette az autót.

A Blikk által megkérdezett szakértő szerint egy ilyen Mercedes listaára 38 milliónál kezdődik, de extrákkal az 55-60 milliót is elérheti. A lap korábban arról írt, hogy a zenész százezer forintnyi gyerektartást kínált exének, két gyermeke anyjának, Nagy Melanie-nak, ő azonban ezt kevesellte. A felek egyelőre nem tudtak megegyezni. 

A rapper a Storynak azt mondta: „Melanie inkább ügyvédhez fordult, és havi 1,5 millió forintot követelt, amit viszont én utasítottam vissza. De ha bebizonyosodik, hogy egy másfél és egy ötéves gyereknek valóban ennyi kell havonta, a föld alól is előteremtem ezt az összeget, és én magam vásárolok be nekik ennyiért.” 

Hozzátette: korábban két, szintén tízmilliókat érő kocsiját – egy Mercedest és egy Porschét – Nagy Melanie-nak adta. A Blikk kereste a rappert, azonban bővebben nem kívánt nyilatkozni.

Mindenki nyugodt lehet a gyerekeim egzisztenciális biztonságát illetően

– zárta rövidre a zenész.

Nagy Melanie sem kívánt nyilatkozni a lapnak. A kétgyermekes édesanya nemrégiben a NőComment vendége volt, tíz év után ragadott mikrofont:


Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#gwm#kulcsár edina#mercedes

Címlapról ajánljuk