Bulvár

80 centis zsinórt vezetett péniszébe egy férfi, kórház lett a vége

rtl.hurtl.hu

2022. április 17. 9:06

Az idegen tárgyak húgycsőbe helyezése egyáltalán nem ritkaság, a jelenségnek még orvosi neve is van.

Egy fülhallgató 80 centiméter hosszú vezetékét távolították el egy 34 éves férfi húgyhólyagjából indonéz orvosok. Mint a brit Daily Mail megírta, a férfi maga helyezte fel a 3 milliméter átmérőjű vezetéket a húgycsövébe, elmondása szerint azért, mert az „szexuális élvezetet” okoz neki. Állítólag rendszeresen végzett ilyen módon önkielégítést, de a legutóbbi alkalommal a vezeték beszorult a hólyagjába és nem tudta kihúzni. 

A férfi fájdalmas vizelésre panaszkodva jelentkezett Surabaya városának egyik kórházában, ahol az orvosok csipesz segítségével szabadították meg a vezetéktől. Csak egy éjszakára tartották bent megfigyelésre, majd hazaengedték. Az urológusok szerint szerencséje volt, hogy a vezeték feltekeredett és nem lyukasztotta ki a hólyagját, ami életveszélyes lett volna és csak műtéttel lehetett volna megmenteni. 

Az idegen tárgyak húgycsőbe helyezése egyáltalán nem ritkaság, a jelenségnek még orvosi neve is van: polyembolokoilamania. Jobb esetben erre a célra tervezett, üvegből vagy fémből készült játékszereket használnak, de egy londoni klinika orvosa a Daily Mailnek azt mondta, a járvány miatti lezárások idején drámaian megnőtt azon férfiak száma, akik húgycsőproblémákkal fordultak hozzájuk, miután ilyen módon „kibővítették szexuális tevékenységüket”. Az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy ez a gyakorlat komoly kockázatokat rejt magában, mert az idegen tárgyak sérülést vagy fertőzést okozhatnak.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#fülhallgató#szexuális segédeszköz#húgyhólyag

Címlapról ajánljuk