Bulvár

Tornóczky Anita ma már jó szívvel emlékszik vissza első nagy szerelmére

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 14. 6:52

„Fiatal, ropogós kis csitriként” nem értette miért ért véget a lángoló románc az akkor már befutott rádióssal.

Az Összezárva Hajdú Péterrel műsor felvételén vallott első komoly kapcsolatáról Tornóczky Anita tévés műsorvezető, Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya, a legutóbbi Konyhafőnök VIP győztese. A beszélgetés során szóba került, hogy ki volt az, akivel a 2000-es évek elején volt együtt, és akit élete első igazi, nagy szerelmének tart, írja a Blikk.

Tornóczky Anita kezdő tévésként majdnem három évig járt a nála 25 évvel idősebb Bochkor Gáborral. Az akkor már befutott rádiós, aki korábban Csisztu Zsuzsával majd Dobó Katával is volt kapcsolatban egész hosszú ideig kitartott fiatal, első köztévés lépéseit akkoriban megtevő barátnője mellett.

Szakításukig a bulvármédia a hazai sztárvilág álompárjának tartotta őket. Hogy miért ért véget a kapcsolatuk? Erről így vallott Tornóczky Anita:

Elfáradt. Én nem értettem, miért fáradt el. Fiatal, ropogós kis csitri voltam, próbáltam tőle megkérdezni, mi az, amit rosszul csinálok, mert előtte nem éltem ilyen tartós kapcsolatban. Nyilván azt feltételeztem, hogy elrontok valamit. Nem volt egyértelmű válasz, aztán véget vetettünk ennek. Nem váltunk el tányércsapkodósan, de fél évig nem beszéltünk egymással.

Később volt egy idő, amikor megpróbálták újrakezdeni kapcsolatukat, de nem jártak sikerrel. Ma már jó szívvel emlékszik vissza erre az időszakra. A Blikknek Tornóczky azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy

Azt gondolom, ha valaki hosszú időt tölt valaki mellett, és nem bántották meg, tud szeretetben és tiszteletben elválni. Mi a mai napig baráti viszonyban maradtunk. Szerintem attól még, hogy kihűlt egy szerelem, lehet igényünk a másik emberi értékeire.

Bochkor Gábor, aki azóta Osvárt Andrea, Molnár Anikó, Várkonyi Andrea oldalán is megfordult hosszabb-rövidebb ideig, reagált a Blikk megkeresésére, és úgy fogalmazott, hogy

A múltról nem szívesen szoktam beszélni, de Anitát imádom. Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam. Sosem veszekedtünk, így nem is váltunk el haragban.

Tornóczky Anita csaknem négy éve van együtt jelenlegi párjával, Miklóssal, akivel egy síelésen ismerkedtek meg, és aki nemrég, szintén egy síelésen kérte meg a kezét:


Nyitókép: RTL Most

#Bulvár#tornóczky anita#bochkor gábor

Címlapról ajánljuk