bulvár

5 dolog, amit eddig nem tudtál a szexi Jonathan Bailey-ről

rtl.hurtl.hu

2022. április 9. 12:15

Ismerd meg a színészt, aki Anthony Bridgertont alakítja a népszerű sorozatban!

Jonathan Bailey a világhírű streaming szolgáltatón futó sorozattal került a rivaldafényébe az elmúlt hetekben. A Bridgerton család mindennapjait bemutató történet második évada – ami idén márciusban jelent meg – Anthony Bridgerton szerelmi életéről szól. A sztori szerint a családfő eltökélte, hogy megnősül, és ehhez a legtökéletesebb vikomteszt igyekszik megtalálni magának a báli szezonban.

 

A főszereplőt alakító 33 éves sármos színész azonnal belopta magát a női szívekbe. Nem is csoda, hisz aki látta az új epizódokat, tudja, Anthony csupán a nézésével is képes levenni a hölgyeket a lábukról.

Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit eddig garantáltan nem tudtál Jonathanről, mindenki kedvenc vikomtjáról.

1. Jonathan elismert színész London színházi köreiben. A Társaság (Stephen Sondheim) című darabban nyújtott alakításáért 2019-ben elnyerte az Olivier Awards Musicalben játszott legjobb mellékszerepért járó díját. A színész egyébként ötéves korában döntötte el, hogy ezt a pályát választja, miután megnézte az Oliver! című színdarabot.

Emlékszem, ahogy bejelentettem a szüleimnek, hogy egy nap én is fent szeretnék állni a színpadon.

Első szerepét hétévesen kapta a Royal Shakespeare Company színházi társulat Karácsonyi ének című előadásában. Később feltűnt többek között A nyomorultak, a János király, az Amerikai pszichó és a Lear király darabokban is.

 

2. A színész 2018-ban coming outolt a nagy nyilvánosság előtt, és jelenleg is egy férfivel él. 2021 nyarán röppent fel a hír, hogy Jonathan és James Ellis együtt ebédeltek Londonban. Ezt követően egy párként jelentek meg az Olivier Awards díjátadón, ahol egy csók is elcsattant közöttük. Jonathan ugyanakkor igyekszik távol tartani a sajtót a szerelmi életétől, eddig még sohasem nyilatkozott a párjáról.

 

3. Ha nem színész lenne, akkor Jonathan gyerekeket tanítana. Szerinte a tanárok a modern kor hősei.

Szeretem nézni, ahogy az unokahúgom betlehemeset játszik az iskolában. Annyira édesek és szerethetőek a gyerekek. Látva, ahogy a Bailey család következő generációja felnő, mindig ráeszmélek, hogy milyen informatívak voltak azok az évek, és nagyon különleges lehet ennek a részesének lenni tanárként

– nyilatkozta a Harper’s BAZAAR-nak.

4. Rendkívül fontos az életében a zene. Ha szuperképességet választhatna, visszamenne az időben, és részt venne a Queen Wembley Stadionban adott koncertjén, a Spice Girls első turnéján vagy Paul Simon zimbabwei fellépésén.

A zene olyan számomra, mint egy napló. Pontosan vissza tudom idézni a fontos és érzelmes pillanatokat az életemben, és mindegyikhez kapcsolódik egy dal.

5. Jonathan édesapja, Stuart Bailey a Rowse Honey egykori ügyvezető igazgatója és elnöke volt. A méhekkel és méztermeléssel foglalkozó vállalkozást később 70 millió fontért felvásárolta egy élelmiszeróriás. Érdekesség, hogy a cég logója egy méhecskét ábrázol, így sokak szerint sorsszerű volt, hogy Jonathan kapta Anthony Bridgerton szerepét, akinek a sorozatban fontos kapcsolódása van a méhekkel.

Nyitókép: John Phillips/WireImage/Getty Images

#bulvár#jonathan bailey#anthony#bridgerton#színész

Címlapról ajánljuk