Bulvár

Kulcsár Edina menyasszonyi ruhákat nézegetett, egyet magára is öltött

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 8. 12:21

Nem állítjuk, hogy már az esküvőre készül új barátjával, G.w.M.-mel, de nem kizárt, hogy már az esküvőre készül új barátjával, G.w.M.-mel.

Ruhapróba!

– ezzel a felkiáltással posztolt Kulcsár Edina videót csütörtökön Instagram-sztorijába, vette észre a Cosmopolitan. A sztoriban három rövid videó látható, ezek tanúsága szerint a Nyerő Párosban is szereplő egykori szépségkirálynő, aki szakítása óta folyamatosan szerepel a bulvárhírekben, egy esküvőiruha-szalonban járt, menyasszonyi ruhákat próbálni.

Az első videón („Ruhapróba!”) Kulcsár Edina egy leheletfinom, apró virágokkal hímzett ruhaanyagot nézeget, a harmadik videón („Imádom!”) körbemutatja a menyasszonyi ruhák választékát, a két videó közt pedig Drótos Debórával, a Diora Esküvői Ruhaszalon munkatársával autózik egy kabrióban, az autó hátsó ülésén pedig a kiválasztott ruhát is látni lehet.

Kulcsár Edina pénteken egy friss fotót is közzétett kommentár nélkül, amin a nagy valószínűséggel ő maga látható a kiválasztott menyasszonyi ruhában, háttal a kamerának. A kép a Budavári Palota területén, az Országos Széchényi Könyvtár oldalsó, keleti bejáratához közel készült, az árnyékokból ítélve valamikor a reggeli órákban.


Nem vonnánk le elhamarkodott következtetést a látottakból, alapvetően két eset lehetséges:

  1. a volt szépségkirálynő modellt állt egy ruhafotózáshoz, és erről szivárogtatott ki részleteket,
  2. komolyra fordult kapcsolata G.w.M.-mel, és már az esküvőt tervezgetik.

A Csutival történt viharos szakítása, majd az új szerelem után ez utóbbinak is elég nagy esélye lehet, bár korábban azt nyilatkozta Kulcsár Edina, hogy Csutival közös gyerekeinek szép fokozatosan szeretné bemutatni új párját, a rapper G.w.M-et.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#esküvő#menyasszonyi ruha#instagram#instasztori

Címlapról ajánljuk