Bulvár

Kárpáti Rebekára rátalált a szerelem?

rtl.hurtl.hu

2022. április 7. 17:36

A szépségkirálynőt és egykori párját, Frohner Ferencet a Nyerő Párosban ismerhették meg közelebbről a nézők. A játék egyik legszerethetőbb párosa voltak, de nem sokkal a műsor után bejelentették, hogy úgy döntöttek, véget vetnek kétéves kapcsolatuknak. Néhány hónapos szingliség után most úgy tűnik, Rebeka újra szerelmes.

Aki követte Rebeka és Fecó játékát a Nyerő Párosban, biztosan nem gondolta volna, hogy elmúlhat a fiatalok közti szerelem – ráadásul ilyen hamar. A műsorban többször is hangot adtak jövőbeli közös terveiknek, sőt már a családalapításról is szó esett.  Az egyik beszélgetés alkalmával Fecó ihletet is merített Somfai Krisztiéktől, és azonnal kitalálta, ők hogyan neveznék el kedvesével saját gyermekeiket.

Azonban nem csak a párokkal való csevejek indítottak el bennük hasonló gondolatokat. Rebekára és Fecóra a Fészekrakó játék is nagy hatással volt, amit fodrász párja így magyarázott:

Az utolsó lépéseket tesszük afelé, hogy tényleg egy családot alkossunk.


A sztárpár minden feladatban igyekezett maximálisan helytállni, és bár a teljesítményükön nem mindig látszott az összhang, a mindennapi életben jól megértették egymást. Az egyik elveszített próbatétel azonban köztük is vitát szült. Rebeka teljesen maga alatt volt a Tele(k)vízió játékban nyújtott teljesítményük miatt, amit Fecó annyira magára vett, hogy azon is elgondolkodott, feladják a játékot.


Szerencsére sikerült túllendülniük ezen a mélyponton. A szerelmesek egyik legnagyobb erőssége a humor volt. Minden lehetőséget megragadtak a poénkodásra – így derült fény arra is, hogy mi volt Fecó legcikibb intim titka az ágyban.

Ezek után nem is meglepő, hogy bár a sztárpár nem emelhette magasba a Nyerő Páros trófeáját, a képzeletbeli különdíjat bezsebelték Balázstól – a legszórakoztatóbb páros címért.

Kapcsolatuk azonban a Nyerő Páros után nem sokkal véget ért. 2021 novemberében Rebeka és Fecó együtt jelentette be a nyilvánosságnak: elmúlt a szerelem, és már nem egymással képzelik el a jövőt. A friss szakításról ekkor még nehéz volt beszélniük, de a Fókusznak elmesélték, hogy mi történt velük.

Most pedig, 5 hónappal később Rebeka egy különleges képpel keltette fel követői figyelmét. Minden jel arra utal, hogy szívét újra elrabolták, és talán hamarosan azt is megtudhatjuk, ki az a szerencsés, aki a karjaiban tarthatja a szépségkirálynőt ezen a sokatmondó fotón.

Kiemelt kép: RTL Klub/Sárosi Zoltán

#Bulvár#kárpáti rebeka#fecó#frohner ferenc#Nyerő Páros#szakítás#új szerelem

Címlapról ajánljuk