Bulvár

„Nincs más út a bíróságon kívül” – üzente Melanie G.w.M-nek

rtl.hurtl.hu

2022. április 6. 9:54

Most épp G.w.M és volt párja, Melanie szedi szét egymást a nyilvánosság előtt.

Durva üzengetésbe kezdett a rapper, amit volt párja nem hagyott szó nélkül. G.w.M Instagram-történetben akadt ki teljesen gyermeke anyjára.

Haragját az váltotta ki, hogy Melanie állítólag nem engedte a kislányuknak, hogy átmenjen hozzá. „Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő” – egyebek mellett így írt a történtekről a rapper.

Nem sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Nagy Melanie visszaszóljon a volt párjának, szúrta ki a Blikk. Szintén Instagram-történetben üzente meg, hogy vérlázító, amit a férfi megenged magának, „bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek”. Bántónak tartja, hogy „az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket” gyerekeik is olvasni fogják.

G.w.M-nek azt üzente: „ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül. Amit én nagyon sajnálok! Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket!”

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#gwm#melanie#párkapcsolat#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk