Bulvár

Saját szülei jelentették fel a fiút, aki meg akarta ölni a Barátok közt szereplőjét

rtl.hurtl.hu

2022. március 29. 17:43

A két évtizede történt esetről most beszélt az ügyön dolgozó nyomozó.

Saját szülei jelentették fel a rendőrségen azt a fiút húsz évvel ezelőtt, aki meg akarta ölni a Barátok közt egyik szereplőjét, Konta Barbarát – írta meg a Blikk.

A lapnak egy volt nyomozó, Bikárdi Csaba mondta el, hogy a XV. kerületi rendőrkapitányságon dolgozott, amikor 2002 februárjában a szülők személyesen mentek be, hogy elmondják: 17 éves fiuk él-hal a Barátok köztért, különösen a Hoffer Esztert alakító színésznőért, és nem tudja feldolgozni, hogy a neki írt leveleire nem kap választ. Egy fenyegető üzenetet is találtak nála, ami arról szólt, hogy ha Konta Barbara „nem lehet az övé, akkor másé se legyen”.

A nyomozás során derült ki, hogy a fiú korábban is zaklatta a színésznőt: 2001 júniusában az autójának jobb oldalát fekete festékkel lefújta, pár héttel később pedig a kerekét szúrta ki. A házkutatás során a szobájában több kést és egy 9 mm-es flóbert pisztolyt is találtak húsz tölténnyel.

Mindez alátámasztotta az emberölés előkészületét, amit a fiú nem is tagadott, ráadásul éppen időben vitték be a rendőrök, mert a merényletet másnap reggel akarta végrehajtani. Tudathasadásos személyiségzavart állapítottak meg nála, és kezelésre kötelezték.

Konta Barbara azóta már Hollandiában él családjával, és a Blikk megkeresésére annyit mondott, hogy élete ezen részéről nem szeretne nyilatkozni.

#Bulvár#Barátok közt#konta barbara#emberölés előkészülete

Címlapról ajánljuk