Bulvár

Bőven volt előzménye az Oscar-gálás pofozkodásnak Will Smith és Chris Rock között

rtl.hurtl.hu

2022. március 28. 17:42

Will Smith feleségén és Rihanna bugyiján is viccelődött már Chris Rock, igaz, abból nem lett verekedés. 

A vasárnap esti Oscar-gálán – mint korábban megírtuk – Will Smith megütötte Chris Rockot, aki a legjobb dokumentumfilmnek járó díj felkonferálásakor azon viccelődött, hogy a színész felesége, Jada Pinkett Smith szerepelhetne a G. I. Jane második részében. Az 1997-es filmben Demi Moore ugyanis kopaszra borotvált fejjel szerepelt, Jada Pinkett Smith viszont azért jelent meg az Oscar-gálán rövidre nyírt hajjal, mert hajhullással járó autoimmun betegségben szenved.

Ne vedd a szádra a feleségem nevét

– mondta Will Smith a komikusnak, de mint a CNN emlékeztet, nem ez volt az első alkalom, hogy Chris Rock Jada Pinkett Smith-en próbált viccelődni. 2016-ban ő vezette azt az Oscar-gálát, amit Jada Pinkett Smith és férje bojkottáltak, mert abban az évben nem jelöltek fekete színészeket a díjra.

Jada úgy bojkottálja az Oscar-díjátadót, ahogy én bojkottálom Rihanna bugyiját. Nem voltam meghívva

– mondta Chris Rock. Azt is mondta akkor, hogy szerinte Jada Pinkett Smith dühös azért, hogy Will Smithet nem jelölték a Sérülés című filmben nyújtott alakításáért.

Megértem. Nem tisztességes, hogy Will ilyen jót alakított, és nem jelölték. Az sem tisztességes, hogy húszmillió dollárt kapott a Vadiúj vadnyugatért.

Nyitókép: Myung Chun / Los Angeles Times via Getty Images

#Bulvár#will smith#chris rock#jada pinkett smith#verekedés#oscar-díj#rihanna

Címlapról ajánljuk