Bulvár

Britney Spears mellnagyobbítást fontolgatott, de rájött, hogy jobb elfogadnia magát

rtl.hurtl.hu

2022. március 25. 17:41

Apja testszégyenítő kijelentéseiről is írt az énekesnő.

Britney Spears csütörtökön egy Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy mellnagyobbításon gondolkodott. Fel is keresett egy orvost, de végül anélkül eldöntötte, hogy nincs szüksége a műtétre, hogy beszélt volna az orvossal – írja a HuffPost. Az énekesnő egyébként még 18 éves kora előtt megnagyobbíttatta a melleit, édesanyja szerint azonban ezt a műtétet megbánta, és idővel eltávolíttatta az implantátumokat.

Spears most arról írt, hogy az elmúlt hónapokban három kilót fogyott, kisebbek lettek a mellei, ezért elkezdte érdekelni a mellnagyobbítás lehetősége. Erről egy orvossal szeretett volna konzultálni, de hogy titokban tartsa, mire készül, gyalog ment fel nyolc emeletet a rendelőig. „Azt akarják, hogy meghalj, mielőtt feljutsz” – viccelődött.

Miután felért, negyed órát várt, hogy beengedjék, de nem volt ott senki. „Basszák meg! Soha nem mentem vissza” – írta. Kitért arra is, hogy apja, akinek gyámsága alól tavaly szabadult, megszégyenítő kijelentéseket tett a kinézetére, emiatt ő maga is elfogadta a nők tárgyiasítását. Ez mostanra megváltozott, már úgy gondolja:

Ha boldog vagy, és jó energiáid vannak, akkor száz százalékig vonzó vagy.

Nyitókép: Jon Kopaloff/FilmMagic

#Bulvár#britney spears#mellnagyobbítás#testszégyenítés#elfogadás

Címlapról ajánljuk