Bulvár

Bella Hadidnak 14 évesen orrplasztikája volt, anyját szétszedték a kommentelők

rtl.hurtl.hu

2022. március 16. 12:44

A most 25 éves modell korábban tagadta, hogy kés alá feküdt volna. Most elmondta: megbánta a beavatkozást.

A DailyMail cikke szerint erős kritikákat kapott a közösségi médiában a korábban modellként dolgozó Yolanda Hadid, a két szupermodell, Gigi és Bella Hadid édesanyja, miután egy interjúból kiderült: megengedte, hogy az akkor 14 éves Bellán orrplasztikát végezzenek.

A most 25 éves Bella Hadid korábban tagadta, hogy bármilyen plasztikai beavatkozást végeztek volna rajta, a nemrégiben a Vogue-nak adott interjúban azonban elismerte, hogy 14 éves korában orrplasztikája volt. A beszélgetésben elmondta: megbánta a beavatkozást.

Bárcsak megtartottam volna az őseim orrát

 – mondta a lapnak, majd hozzátette: valószínűleg „belenőtt” volna. 

A közösségi médiában sokan azt nehezményezték, hogy Bella Hadid valószínűleg sok negatív visszajelzést kaphatott megjelenésével kapcsolatban, ez vezethetett súlyos önbizalomhiányához. Mások azt feltételezték, hogy Yolanda Hadid bíztathatta külseje megváltoztatására lányát. Utóbbi mellett többen is azzal érveltek, hogy a család életét bemutató korábbi valóságshow egyik részében Yolanda Hadid fogyókúrás tanácsokat adott akkor kamasz lányainak. Egy 2012-es epizódban pedig az akkor 1z éves lányát, Gigit beszélte le a röplabdázásról, mivel szerinte attól „testes” lett volna.

A röplabda egy férfias sport. A modellkedés pedig egy nőies dolog

– győzködte lányát, majd a kamerához fordulva azt mondta:

El kell kezdenie építeni a karrierjét és ez azt jelenti, hogy néha fel kell adnunk azokat a dolgokat, amiket szeretünk csinálni.

Egy másik adásban Gigi Hadid születésnapjára készült és izgatottan arról beszélt, hogy milyen jó lesz végre ennie. Édesanyja erre azt mondta: egy este rosszalkodhat, utána azonban vissza kell térnie a diétájához, mert a Párizsban és Milánóban a vékony lányokat szeretik.

Az Egyesült Államokban csak akkor végeznek orrplasztikát, ha a szerv legalább 90 százalékos fejlettségi fokon áll, ez lányoknál nagyjából 13 éves kort jelent. A hozzászólók többsége azt nehezményezte, hogy a kamasz szülői engedélyt kapott a beavatkozáshoz. 

Nyitókép: Peter White / Getty Images

#Bulvár#bella hadid#gigi hadid#yolanda hadid

Címlapról ajánljuk