Bulvár

„A Gáspár család kőkemény fideszes csapat” – először vallott első Békemenetéről Győzike

rtl.hurtl.hu

2022. március 16. 18:25

A tévés celeb majdnem elsírta magát Orbán Viktor miniszterelnököt látva március 15-én. Nem érdeklik a támadások, hiszen anyósa kétszer kapott nyugdíjat.

Sokan írták és mondták, hogy szégyelljem magam, ezek után nem néznek, a pusztulatba is küldtek. De ezek nem érdekelnek, nem foglalkoztam ezzel, ez egy Békemenet volt

– mondta az Azonnalinak Gáspár Győző, alias Győzike, egykori zenész és tévés celeb, aki sokak meglepetésére együtt vonult a március 15-i Békemeneten a Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök támogatóival.

 „Nagyon jól éreztem magam, sok szeretetet kaptam. Nem a támadások érdekelnek, hanem a miniszterelnök úr szavai. Az érdekel, hogy a 80 éves anyósom kétszer kapott nyugdíjat, a feleségem visszakapta az adójának egy részét, mert Virág, a lányunk tanuló. A Gáspár család kőkemény fideszes csapat” – mondta Győzike.

Én forgattam a Való Villában, Enrique Iglesiasszal is találkoztam már, de az sem volt ilyen élmény. Amikor miniszterelnök úr kijött, én felborzadtam, majdnem elsírtam magam, nagyon jól éreztem magam.

„ Amikor mentem az autóhoz, sokan megköszönték, hogy eljöttem. Simogattak, nagyon jól esett, és senki nem volt ellenséges velem, pedig féltem kicsit. Művészúrnak hívtak és simogatták az autómat. A bakancslistámon még rajta van egy fotó Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel, őket nagyon szeretem” – mesélte a celeb, aki még februárban nyilatkozott utoljára arról a Fókusznak, hogy pánikbetegségben szenved és terápiára jár.


Fotó: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Bulvár#győzike#békemenet

Címlapról ajánljuk