Bulvár

Iszak Eszti sohasem lesz 100 százalékig otthon ülő nő, aki kizárólag anyuka

rtl.hurtl.hu

2022. március 13. 8:27

A modell-műsorvezető-influenszer arról beszélt, sokáig hatalmas pörgésben élt, de azért a munkát nem tudná teljesen elengedni.

A Spirit FM Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorának volt vendége Iszak Eszter, aki arról beszélt, hogy hosszú évekig a munka megszállottja volt, ami még most sem múlt el nála teljesen, de már szeretne családot – írta meg az nlc.

Sajnos a tökéletestől még messze vagyok, de már tudok nemet mondani. Szeretnék jobb lenni. Tudom, hogy a munka, a pörgés még egy ideig tart, de utána már szeretnék a családra koncentrálni úgy, hogy ne legyen hiányérzetem a karrieremmel kapcsolatban

– mondta a modell-műsorvezető-influenszer, aki arról is beszélt, hogy a munkát a családalapítás után sem tudná teljesen elengedni.

Abban biztos vagyok, hogy sosem leszek 100 százalékig otthonülő nő, aki kizárólag anyuka, mert szükségem van arra, hogy dolgozzak

– mondta Iszak Eszter, aki szerint vissza tudja szorítani majd annyira a munkát, amennyire a családjának szüksége van. A modell kezét egyébként tavaly kérte meg Gyurta Dani.

#Bulvár#iszak eszter#család#munka

Címlapról ajánljuk