Bulvár

Járai Máté: Biszexuális vagyok, a feleségemet nem zavarja, néha ő is beszáll

rtl.hurtl.hu

2022. március 11. 8:33

Hosszú út vezetett odáig, hogy beszélni tudjon róla.

Férfiakkal is ágyba bújik Járai Máté, árulta el a celeb az Összezárva Hajdú Péterrel műsorában, amelynek legújabb adása péntek este kerül műsorra a Life TV-ben. A Blikk azt írja: párját, Kírát egyáltalán nem zavarja ez, sőt nyitott az édeshármasra is.

A pár az RTL Nyerő páros című műsorában vállalta fel, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Addig a társkereső oldalakon külön-külön, és együtt is keresték a kalandokat.

Olyan párokat kerestünk, akik csatlakoznak más párokhoz. Kíra nem keresett nőt, engem nagyon izgatott ebben az egészben az a fajta felfedezés, ami szexuálisan érdekes lehet, mennyire vagyok nyitott dolgokra. Kiderült, hogy igen, sokkal szélesebb vagy színesebb körben vagyok nyitott, mint ahogy ezt mások teszik

– mondta a celeb, mielőtt kijelentette volna, hogy biszexuális.

Kapcsolatuk előtt is volt dolga más férfiakkal, és ez nem volt titok Kíra előtt. Azt mondta a Blikknek: mindenkinek a magánügye, kivel bújik össze, de amíg hazánkban nem elfogadott például egy meleg kapcsolat, ismert emberként neki kötelessége felvállalni.

„Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok” – tette hozzá.

Nyitókép: MTI / Krizsán Csaba 

#Bulvár#járai máté#lmbtq#biszexuális#vallomás#hajdú péter#járai kíra#édeshármas

Címlapról ajánljuk