Bulvár

Kiborultak a vendégek, Rubint Réka tábora nem mehet többé a balatonfüredi szállodába

rtl.hurtl.hu

2022. február 23. 6:09

„Elfajult” a farsangi buli, a hotel vezetőségének kellett rendre utasítania a résztvevőket.

Soha többet nem tarthatja meg Rubint Réka az Alakreform-tábor a balatonfüredi Hotel Füred Spában, miután a hétvégén tartott farsangi bulijuk annyira „elfajult”, hogy „szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is” – mondta el a Blikknek a szálloda tulajdonosa. Czigle Zsolt a lapnak elmondta, hogy a döntést „a szervezőkkel egyeztetve, közös megegyezéssel hoztuk meg”.

A szálloda többi vendége a hotel Facebook-oldalán adott hangot elégedetlenségének a farsangi buli miatt. Egyikük kijelentette:

A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem.

Mások amiatt panaszkodtak, hogy hiába voltak távol a bulitól, a folyosókon hangoskodó táborozók miatt nem tudtak rendesen aludni és pihenni.

Czigle Zsolt a Blikknek elmondta, hogy „az eddigi alkalmak során jó hangulatú, vidám rendezvénnyel előzetesen egyeztetett tervet sajnos nem sikerült teljes egészében tartani, emiatt szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is”.

A hotel a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott közleményében elmondta, hogy a vezetőknek akkor kellett beavatkozniuk, amikor „a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak”. Közlésük szerint felszólították őket, hogy „a táncolást a táncparketten folytassák, melynek a vendégek eleget is tettek.”

Rubint Réka nem érzi hibásnak magát

Rubint a Borsnak elmondta, hogy a tábor résztvevői kétszázan voltak, és nagyjából húsz olyan szoba volt, amit kiadtak másoknak. A Blikknek azt mondta, hogy a hotelnek tájékoztatnia kellett volna a többi vendéget, hogy 200 fős rendezvény lesz a szállodájukban. A Borsnak nyilatkozva kijelentette:

Ez egy szervezési hiba a hotel részéről, így nekem nincs okom bocsánatot kérni, kérjen bocsánatot inkább a szálloda!

Rubint hozzátette, hogy tanult az esetből, és ezentúl csak olyan helyre fogja vinni az Alakreform-tábort, ahol az egész helyet saját maguknak ki tudja bérelni, és csak ők lesznek a szállodában.

 

#Bulvár#rubint réka#alakreform-tábor#balatonfüred#szálloda#hotel#farsangi-buli#farsang

Címlapról ajánljuk