„Amíg élek, a szívemben hordozok mindenkit” – hazaengedték Rúzsa Magdit és a hármas ikreit a kórházbólAz énekesnő közösségi oldalán számolt be a nagyszerű hírről.
Bulvár

„Amíg élek, a szívemben hordozok mindenkit” – hazaengedték Rúzsa Magdit és a hármas ikreit a kórházból

rtl.hurtl.hu

2022. február 22. 19:31

Az énekesnő közösségi oldalán számolt be a nagyszerű hírről.

„Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk” – így kezdte az Instagram oldalára feltöltött képhez írt posztját Rúzsa Magdi. A népszerű énekesnő arról a boldog pillanatról számolt be így, amikor hazaengedték a kórházból, miután hármas ikrei születtek.

„A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen” – írta az énekesnő.

Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza

– tette hozzá a boldog anyuka. Hozzátette, hogy a csecsemőintenzív nővérei nem is emberek, hanem „angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és, hogy ennyi mindent tanítottak nekünk.”

Rúzsa Magdi köszönetet mondott a kórház orvosainak is a profi ellátásért.

Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban

– zárta posztját az énekesnő.

Nyitókép: Rúzsa Magdi énekel az EFOTT-on Sukorón 2021. augusztus 11-én – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

#Bulvár#rúzsa magdi#szülés#hármas ikrek#honvédkórház

Címlapról ajánljuk