Bulvár

Kitálalt a bíróságon Kozso exe

rtl.hurtl.hu

2022. február 18. 5:56

Több részletben 10 millió forintot adott az Ámokfutók frontemberének, egykori munkaadójának.

A Blikk beszámolója szerint a bíróságon nézett szembe egymással Kocsor Zsolt, azaz Kozso és egykori kedvese, B. Ágnes. Ügyészségi iratok szerint Kozso korábban 10 millió forintot kért kölcsön egykori kedvesétől – aki régebben, 2007-től az alkalmazottja is volt a teaházában –, mondván, egy bárt és egy hostelt szeretne létrehozni a belvárosban, ehhez viszont pénzre van szüksége.

 A nő több részletben 10 milliót adott az énekesnek. A szembesítésen az előadó szemére vetette: a szerelme volt, bízott benne.

A bíróságon elmondta: miután átadta neki az utolsó részletet, nem tudott vele kommunikálni.

Én akkor külföldön éltem, ha írtam neki, nem válaszolt, ha hívtam, nem vette fel a telefont. Ekkor jelentek meg a hírek, hogy a teaházában kétes dolgok történnek, valamint egy olyan szerződést adott nekem, amiben én csak ügyvezető lettem volna, szó sem volt tulajdoni részről

– idézi B. Ágnest a lap, aki ezután felbontotta a megállapodást és visszakérte az összeget. Állítása szerint Kozso azt mondta: most nincs pénze, ezért nem tudja megadni. A nő ügyvédhez fordult és egy követeléskezelő céget is megbízott.  Kozso végül tavaly júniusban megtérítette tartozását. 

B. Ágnes szerint azóta rendeződött a kapcsolata az előadóval. Kozso a lapnak azt mondta: nem érti, hogyan jutottak idáig. 

Jó volt köztünk minden, most pedig itt vagyunk a bíróságon. Ennek semmi értelme. Én sosem csaptam be őt, és szerettük egymást, nem jó, hogy itt kell lennünk

 – mondta a Blikknek az énekes.

Kozso ügyvédje, Novák Péter szerint az ügynek idén mindenképp vége lesz, mivel Kozso megtérítette a tartozást és nem követett el bűncselekményt.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#kozso#ámokfutók#kölcsön#per

Címlapról ajánljuk