Bulvár

Janicsák Veca: Én döntöttem a válás mellett

rtl.hurtl.hu

2022. február 9. 8:50

Az énekesnő elárulta, hogyan tudta feldolgozni a traumákat.

A Blikk készített interjút Janicsák Vecával, aki korábban a Glamournak mondta el, hogy véget ért házassága Ladányi Jancsó Ábellel. Az X-Faktor korábbi versenyzője nehéz időszakot tudhat maga mögött. 2015-ben, várandóssága alatt miómát találtak nála, majd később méhnyakrákot diagnosztizáltak nála és a méhét is el kellett távolítani. 

A lapnak az énekesnő elmondta: kislánya, Emma születése csoda volt, a mai napig ekként éli meg. 2020-ban, rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálatok mellett derült ki, hogy ismét nőgyógyászati problémái vannak.

A történetemmel más nőket is éppen arra szeretnék ösztönözni, hogy szenteljenek maximális figyelmet a szűrővizsgálatoknak, hiszen kellő odafigyeléssel, nagy eséllyel időben kiszűrhetőek ezek a problémák

– fogalmazott az előadó, aki arra is kitért, hogy amikor megtudta, hogy méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, ez már egy hosszabb folyamat része volt, így nem volt ideje sajnálni magát, főként a gyógyulásra koncentrált és arra, hogy maximálisan ellássa anyai teendőit. Később kiderült, hogy méhét nem lehet megmenteni, a nehéz időszakban családjára és barátaira támaszkodott. 

Én döntöttem a válás mellett, de a továbbiakat nem kívánom részletezni

– válaszolta arra a kérdésre, hogy mikor döntöttek a válás mellett. Szavai szerint egy előadó számára a művészet nem csak egy önmegvalósítás, hanem az önkifejezés eszköze is, mindig segít az átélt traumák feldolgozásában is.

Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA / MTI

#Bulvár#janicsák veca#válás#méhnyakrák#ladányi jancsó ábel

Címlapról ajánljuk